Açık Renk Tekstil Transfer Kağıdı Kullanımı
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Açık Renk Tekstil Transfer Kağıdı Kullanımı

Güncelleme tarihi: 24 Kas 2020

Gelişen teknoloji ve dijitalleşen dünyada geçmişte mümkün olmayan işler çok sıradan hale gelmektedir. Bu değişimle birlikte toplu üretimden çok, az ve kişiye özel üretim popüler hal almıştır. Az adet ile kişiye özel üretim ihtiyacının arttığı önemli sektörlerden biri de dijital baskı dünyası ve kişiye özel baskılı ürünlerdir. Bu konuda öne çıkan baskı tekniği ise gerek yapılmasında ki kolaylık gerekse düşük yatırım ve üretim maliyeti ile transfer kağıtları olmaktadır.




Transfer kağıtları piyasadaki pek çok lazer yazıcı ve renkli fotokopi makineleri ile çıktı alınan transfer baskı yapılacak yüzeye uygun transfer presleri ile baskı yapılan çok basit ve ekonomik bir tekniktir. Sistem; transfer kağıdı, lazer yazıcı ve presten oluştuğu için başlangıç maliyeti oldukça düşük ve yapması kolaydır. Dolayısıyla direk baskı makineleri gibi yüksek bir yatırım maliyeti gerektirmemesi ve bakım masrafları olmaması ile transfer baskı hem hobi hem de kişiye özel ürün üretimi için kolayca popüler bir teknik haline gelmiştir.

Transfer Kağıtları konusunda sektörde en eskilerden ve kaliteli ürün üretmesi ile tanınan Alman TheMagictouch transfer kağıtları, kişiye özel baskılarda açık zemin tekstil baskısı için ürettiği TTC serisi öne çıkmaktadır. A4 ve A3 ebatlarda olan TTC 3.1 ve TTC 3.1+, serisi açık zemin tekstil transfer kağıtları, tişört, havlu, peçete, puzzle, sweatshirt, bez çanta gibi pek çok kumaş ve beze baskı imkanı ile kişiye özel baskı yapan üreticilerin tercihi olmaktadır.




TheMagicTouch TTC 3.1 açık zemin tekstil transfer kağıdı ile beyaz ve açık renkteki tişört, bez çanta, şapka gibi ürünlere kolayca baskı yapabilirsiniz. Tişört baskısı nasıl yapılır? , şapka baskısı nasıl yapılır? , tişörtümü nasıl kişiye özel hale getirim? gibi sorularınızın cevabı aşağıda!

A4 ve A3 ebatlarından uygun olanı ister toz tonerli lazer yazıcı veya fotokopi makinelerinden çıktı alabilirsiniz. Baskı yapılacak görsel, logo ve tasarımı hızlıca ayna yansıma (mirror) ile kağıt ağırlığına (110gr) uygun olarak çıktı alınır.




Daha sonra 180 C derecede ısıtılmış preste, altta baskı yapılacak tişört üstüne çıktı alınmış transfer kağıdının desenli yüzü tişörte olacak şekilde konarak 10-15 saniye yüksek basınçta baskı yapılır. Süre bitince transfer kağıdı sıcak iken soyularak baskı tamamlanır.




Uygulaması son derece kolay olan TTC transfer kağıdı baskı öncesi özel bir işlem gerekmeksizin pamuklu dahil pek çok kumaş türünde beyaz ve açık renkli tişört, şapka ve bez çantaya hızlıca baskı yapmanızı sağlar. Kişiye özel tişört üretimi, bez çanta baskısı, puzzle baskı gibi pek çok açık renk tekstil, kumaş, bez, penye gibi ürünlerde kullanılırken toplu promosyon şapka ve bez çanta baskısında da tercih edilmektedir.





TTC 3.1 Açık renk tekstil transfer kağıdı uygulamasını izleyebilirsiniz.


Sektör devi Alman TheMagictouch Transfer kağıtları transfer baskı konusunda çok geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Transfer baskı ve transfer baskı kağıtları hakkında daha detaylı bilgi için;

0212 320 26 60 pbx - www.carepromo.com - info@carepromo.com


298 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page