Beyaz Tişörte Transfer Baskı Nasıl Yapılır ?
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Beyaz Tişörte Transfer Baskı Nasıl Yapılır ?

Baskılı tişört, kişiye özel hediye, promosyon ve baskı uygulamaları için popülerliğini yitirmeyen bir konudur. Günümüzde farklı baskı teknikleri çıksa da az adetli, uygun fiyat, düşük ekipman maliyeti ve hız sebebi ile transfer baskı tekniği bu tip işler için yine en uygun çözüm olarak kalmıştır.



Alman transfer kağıdı üreticisi TheMagicTouch açık renkli tekstil ürünleri üzerine transfer baskı uygulaması için ürettiği TTC 3.1 Açık Zemin Tekstil Transfer Kağıdı,

uygun fiyatı ve yumuşak baskı tuşesi ile beyaz tişörtler üzerine baskı için en ideal çözümdür.


TTC 3.1 Açık Zemin Tekstil Transfer Kağıdı ile Tişört Baskı Videosu



Beyaz ve açık renkli kumaşlar veya T-Shirt, Mousepad, Yapboz vb. kumaş ürünler için Transfer Kağıdı olan TTC 3.1 özel kaplama formülü ile en üst düzeyde tuşe yumuşaklığı sağlar.


TTC 3.1 açık renkli tekstil transfer kağıdında iki katman bulunmaktadır. Taşıyıcı bir katman üzerinde yer alan özel bir kaplama tabakası. Taşıyıcı katmanın kağıt ağırlığı yüksektir ve yüksek hızlı yazıcılar ve fotokopi makinelerinde sorunsuz çıktı alınmasını sağlar. Özel kaplama tabakası, toneri tişört üzerine baskı yapmanızı sağlayan kısımdır.



A4, A4R, A4XL ve A3 formatlarında 100 sayfalık kutularda satılan TTC transfer kağıdını arka tarafında karakteristik bir mavi bir yazı bulunmaktadır.


TTC ile tekstilin yanı sıra birçok boş ürüne de baskı yapılabilmektedir. Olasılıklar sonsuzdur. Mouse pad, telefon kılıfları, çantalar, yastık kılıfları, spor ürünleri gibi pek çok tekstil ürünleri üzerine baskı yapabilirsiniz. TTC 3.1+ serisi transfer kağıtları ile SweatShirt, PoloPique, Canvas, Denim vb. gibi kalın dokuma kumaşlar için kullanılır.


Transfer kağıtları hakkında daha detaylı bilgi için;

0212 320 26 60 pbx - www.carepromo.com


Online olarak transfer kağıtlarını satın almak için;





103 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page