DCT Sulu Çıkarma Transfer Kağıdı ile Cam Şişe Baskısı
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

DCT Sulu Çıkarma Transfer Kağıdı ile Cam Şişe Baskısı

Transfer baskı olmazsa olmazı pres kullanım gerekliliği ve düz ürün kullanımı. Ya kişiselleştirmek istediğimiz ürün prese uygun değil ve düz bir şekli yoksa!



DCT 4.5 C Sulu Çıkarma Transfer Kağıdı



Yardımımıza TheMagicTouch DCT sulu çıkarma transfer kağıdı yetişiyor!

Alman transfer kağıdı üreticisi Themagictouch firmasının DCT sulu çıkarma transfer kağıdı; Seramik, tabak, porselen, cam, ayna, mum, sabun ve daha pek çok ürün üzerine renkli lazer yazıcı ve fotokopi makinelerini kullanarak prese ihtiyaç olmadan renkli baskılar yapılması sağlayan transfer kağıdıdır.




DCT sulu çıkarma transfer kağıdı ile prese ihtiyaç olmadan şişe, bardak, seramik v.b. objeler üzerine transfer baskı yapılabilir. Kişiye özel baskılı şişeler güzel bir hediye fikri olduğu kadar butik zeytin yağı, şarap, içecek üreticileri içinde güzel bir kişiselleştirilmiş üründür. 'Cam şişe üzerine nasıl baskı yapılır?' sorusuna hızlı, kolay ve ekonomik bir çözüm sunan DCT sulu çıkarma transfer kağıdı uygulamasının detayları videomuzda!




DCT, seramikleri, mumlarını, cam ürünleri v.b düz olmayan bir yüzeye sahip çoğu promosyon ürünü için süslemenin en kolay ve en etkili yöntemi olmaya devam ediyor. İyileştirilmiş ısıya dirençli reçinelere sahip DCT 4.5 çok katmanlı film, gerilmeye iyi direnç özelliklerini korur ve hem şeffaf hem de opak olarak satılmaktadır.


DCT sulu çıkarma transfer kağıtları ile pek çok ürünü kişiye özel hale getirme imkanınız var. Üstelik hızlı, kolay ve ekonomik...


Transfer baskı ve diğer sistemlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için;

0212 320 26 60 pbx - www.carepromo.com - info@carepromo.com

395 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page