Düğün Fotoğrafçılığı Sektöründeki Teknolojik Değişime Uyum Sağlama! - Lazer Resim Gravür.
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Düğün Fotoğrafçılığı Sektöründeki Teknolojik Değişime Uyum Sağlama! - Lazer Resim Gravür.

Bir Epilog Lazer makinesi ile gerçekten ölümsüz bir düğün fotoğrafı yapın.



Fotoğrafçılar değişen teknolojiye uyum sağlamaya alışkındır. İster düğünleri en iyi resim için paparazzi benzeri yarışmalara dönüştüren daha fazla uzaktan etkileşimli daha taşınabilir bir ekipman veya yüksek çözünürlüklü telefon kameraları olsun isterse 'drone' teknolojileri fotoğrafçılık yıllar içinde değişti ve fotoğrafçılar bu değişime uymanın yollarını buldu. Bu değişim içerisinde bazı teknolojiler diğerlerinden daha faydalı oldu. Günümüzde popülerleşmeye başlayan ve fotoğrafçıların karma ortamlara ve fotoğrafçılığa bakışını değiştiren bir teknoloji, birçok düğün fotoğrafçısı paketine lazer resim gravürü eklenmesi olmaktadır.


Hizmetlerinizi farklılaştırma yeteneği, bu son derece rekabetçi pazarda etkili bir şekilde öne çıkabilmeniz için çok önemlidir. Düğün fotoğrafçılığı paketlerinin çoğuna baktığınızda, oldukça benzer seçenekler görürsünüz - etkinlikteki fotoğrafçı sayısı, çekim sayıları, çevrimiçi bir galeriye erişim gibi oldukça standart bir liste. Bir çift, hepsi güzel fotoğraflar çeken fotoğrafçılar ile konuşurken, daha düşük bir paket fiyatı vermeden öne çıkmanın bir yolunu bulmanız gerekir. Bazı fotoğrafçılar, örneğin şehir düğünlerinde uzmanlaşmak gibi kendi düğün nişlerini yaratarak hizmetlerini farklılaştırır. Diğerleri, düğün albümleri ve fotoğraf albüm kutuları gibi benzersiz düğün sonrası hizmetler sunarak öne çıkıyor. Peki, gerçekten farklılaşmak adına siz hangi benzersiz hizmetleri sunabilirsiniz?


Epilog Laser sistemleri yapılmış lazer resim gravür örnekleri


Yükselmeye başlayan bir fikir, çiftin evinde gerçekten muhteşem bir kişiye özel ürün haline getiren lazerle kazınmış düğün fotoğraflarının eklenmesidir. Ahşap, mermer, metal ve akriliklerin hepsi fotoğraf gravürüne çok uygundur. İster bir şarap kutusu gibi bitmiş bir ürüne bir fotoğraf ekliyor olun, ister duvara asmak için tablo olacak bir resim olarak, lazer kazıma başka bir yerde kolayca bulamayacakları benzersiz bir seçenek oluşturur.


Lazer Gravür için İyi Bir Fotoğraf Hangisidir ?


LAzer ile kazınmış fotoğraflar son derece popüler olsa da, Lazer kullanıcıları bazen çalıştıkları ortamda istenen görünümü elde etmekte zorluk çekerler. Düğün fotoğraflarını veya bu konudaki herhangi bir fotoğrafı işlemeden önce, sürecin nasıl işlediğini anlamak önemlidir. Akılda tutulması gereken ilk şey, her fotoğrafın iyi kazınmayacağıdır. Peki bir fotoğrafı kazıma için ideal kılan nedir?


Gölgelendirme: Fotoğrafınızda açıktan koyuya çeşitli renklere sahip olduğunuzdan emin olun. Çok fazla gökyüzüne sahip tek renkli bir fotoğraf, kazındığında çok fazla görsel ilgi sağlamaz ve gölgelerde duran bir çift gibi geniş karanlık alanlara sahip olanlar da olmaz. Basıldığında görsel olarak ilginç görünse de, kazındığında bu ayrıntıların çoğunu kaybolacaktır.


Bu resmin arka planı çok karanlıktır ve bu da smokiniyle çok yakından eşleşir, bu nedenle istediğiniz sonuçları elde edemezsiniz.








Bu fotoğraf, çeşitli malzemelere güzel bir şekilde kazınacak güzel bir renk yelpazesine sahiptir.








Yakın Çekim Konuları: Fotoğrafınızın kompozisyonu, gravürün kalitesinin ayrılmaz bir parçasıdır. En görkemli gravürler genellikle ön plandaki çifte aittir. Çayırda el ele tutuşan çiftin nişan fotoğrafı sanatsal açıdan harika görünüyor, ancak tahtaya kazındığında çoğu ayrıntı kaybolacaktır.


Uzaktaki çift, gravürde kaybolacak.













Çiftin yakın çekimi, kazındığında grafiksel olarak çok daha ilginç bir fotoğraf sağlayacaktır.




Bir Fotoğrafçı Neden Mükemmel bir Lazer Gravürcüdür?


Lazer kazıma sistemine bakışınız, programlanması saatler süren ve çalışma alanınızda çok yer kaplayan göz korkutucu bir makine parçası olabilir, ancak gerçek şu ki, lazer sistemleri temelde yazıcınız gibi çalıştırıldıkları noktaya kadar gelişti. Lazeri kullanmak, dijital fotoğrafınızı tercih ettiğiniz tasarım programına alıp lazer yazıcıda yazdırmak kadar basittir.


Lazerle öğrenme eğrisi makine kullanımında değil resimin lazer için kazınacak ayarları üzerindedir. Fotoğrafçılar mükemmel gravürcülerdir çünkü iyi bir gravürü için nelere dikkat edilmesi gerektiğini neredeyse sezgisel olarak anlarlar. Başkalarının doğru kompozisyon, ışıklandırma ve kontrasta sahip bir fotoğrafı bulmaya harcadıkları zamanlarda, bir fotoğrafçı zaten mükemmel fotoğrafı seçmiş ve kazıma hazır hale getirmiştir. Ve bir fotoğrafçının doğal grafik tasarım yetenekleri, makineyi kullanmaya mükemmel bir şekilde katkıda bulunur ve fotoğrafınızı Photoshop, Illustrator ve diğerleri dahil olmak üzere çoğu tasarım programında ayarlamanıza olanak tanır.


Fotoğraf Gravürünüz yapmak için Lazer Almak veya Dış Kaynak Kullanma


İşletmenize lazerle oyma yetenekleri eklemek için iki seçenek vardır - lazer kazımayı bir lazer kazıma hizmetine yaptırabilir veya küçük formatlı bir lazere yatırım yapabilirsiniz. Her ikisinin de dikkate alınması gereken yararları ve dezavantajları vardır. Lazer kazımanız için dış kaynak kullanırken, kendi lazerinizi satın almanıza gerek olmadığından, hizmeti eklemenin başlangıç ​​maliyeti düşüktür. Bu, özel gravür eklemek isteyen, ancak kendi lazer sistemine yatırım yapmak istemeyen fotoğrafçılar için gerçek bir avantajdır. Çeşitli malzemelerle çalışma konusunda oldukça deneyimli ve gravürlenmeye hazır bir fotoğrafınız olur olmaz oyuna girip gravür işlemine başlamak isteyen birçok lazer sahibi var.



Kendi lazerinize sahip olmanın en büyük yararı, gravür sürenizi planlamaktır. Lazer kazıma hizmetleri, yoğun düğün sezonlarına denk gelen yoğun dönemlerle genellikle çok döngüsel bir iştir. Kendinizi, özel bir gravür için geri dönüş sürenizi etkileyerek, hizmet programının insafına kolayca teslim edebilirsiniz. Kendi lazerinize sahip olmak, markalama için en iyi resmi bulmak için gerçek kazıma yapmadan önce fotoğrafları hurda malzeme üzerinde test edebileceğiniz anlamına da gelir. Masaüstü lazere yatırım, ihtiyacınız olan özelliklere sahip yüksek kaliteli bir gravür makinesi için yaklaşık 11.210 $ + kdv olacaktır. Ayrıca, ayda düşük bir ödeme fiyata sahip olabileceğiniz (leasing) kiralama seçenekleri ile de alma imkanınız vardır. Bu da size kendi gravürünüzü yapmaya başlamanın ekonomik bir yolunu sağlar.


Daha Fazla Bilgi Almak İster Misiniz?


Kazınmış düğün fotoğrafları gerçekten türünün tek örneği ve kişiye özel eşsiz ürünler. İster bir fotoğrafçı, ister düğün planlayıcısı veya özel lazer dükkanı sahibi olun, bu teklif mevcut hizmet listenize harika bir katkı sağlar. Epilog lazer sistemleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz, 0212 320 26 60 pbx nolu numaradan bizi aramanız yeterlidir.


www.carepromo.com - 0212 320 26 60 pbx




174 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page