Epilog, Fusion Edge Lazer Hattını Genişletiyor
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Epilog, Fusion Edge Lazer Hattını Genişletiyor

Güncelleme tarihi: 11 May 2022

Yeni Fusion Edge 36, daha geniş çalışma alanı, kolay tasarım yerleştirme özellikleri ile daha fazlasını sunuyor.




CO2 ve fiber lazer oyma, kesme ve markalama sistemlerinin lider üreticisi Epilog Laser, yeni Fusion Edge 36'yı tanıtmaktan heyecan duyuyor. Bu sistem Fusion Edge Laser Serisine en son eklenen sistem olup 36” x 24” (36 inç x 24 inç) boyutuna sahiptir ( 914 x 609 mm) çalışma alanı. 50, 60 ve 80 watt konfigürasyonlarında mevcuttur.


Ayrıca Fusion Edge 36'da bulunan Epilog'un IRIS™ Kamera Sistemi, lazer operatörlerine çalışma masasının gerçek zamanlı görüntüsünü verir, böylece çizimlerini en benzersiz şekilli öğeler üzerinde bile hızlı ve doğru bir şekilde konumlandırabilirler.


Epilog Laser satış ve pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Mike Dean, “IRIS™ Kamera Sistemini Fusion Pro Laser Serisine ilk uyguladığımızda yanıt çok olumlu olması sebebi ile bu değerli kaynağı Fusion Edge Lazer Serisinin bir parçası haline getirmekten de büyük heyecan duyduk." belirtmektedir.


Fusion Edge 36'nın ek özellikleri şunları içerir:


  • Saniyede 120 İnç (IPS) Gravür Hızı :Daha yüksek hız, daha yüksek verime eşittir.

  • Dokunmatik Ekran Kontrolü: Lazer üzerindeki kullanımı kolay dokunmatik ekran arayüzünden bir düğmeye dokunarak işler arasında seçim yapın, lazeri otomatik olarak odaklayın ve işleri yeniden çalıştırın.

  • İş Önizleme : Kazıma/kesme işinin malzemenizde nerede görüneceğini hızlıca görün.

  • SAFEGUARD™ Özellikleri: Yan körüklü muhafazalar, tamamen kaplanmış bir x ekseni tertibatı ve kapalı mercek tertibatı ile lazer makinenizin mekaniğini her zamankinden daha temiz tutun.


Fusion Edge Serileri Broşürüne Buradan Ulaşabilirsiniz.

Fusion Edge Serileri
.pdf
Download PDF • 400KB


Epilog'un tüm sistemlerinde olduğu gibi, Fusion Edge 36, dayanıklılık ve düşük ömür boyu sahip olma maliyetleri için en yüksek kaliteli bileşenlerle üretilmiştir ve ABD'de gururla tasarlanmış, tasarlanmış ve üretilmiştir.


Yenilenen Epilog Fusion Edge ürün hattı hakkında daha fazla bilgi almak için;

0212 320 26 60 pbx - www.carepromo.com


39 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page