Epilog Laser, Fusion Pro 24 ve Fusion Pro 36'yı Ürün Hattına Ekliyor
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Epilog Laser, Fusion Pro 24 ve Fusion Pro 36'yı Ürün Hattına Ekliyor

Güncelleme tarihi: 11 May 2022

IRIS™ Kamera Sistemi ile donatılmış saniyede 165 inç'e kadar gravür hızlarına çıkan Yeni Fusion Pro Serileri



Epilog Laser Fusion Pro Serileri,



CO2 ve fiber lazer oyma, kesme ve markalama sistemlerinin lider üreticisi Epilog Laser, Fusion Pro Laser Serisine Pro 24 ve Pro 36'yı eklemekten heyecan duyuyor. Fusion Pro 24, 24” x 24” (609 x 609 mm) çalışma alanına sahip iken CO2 lazer kaynağı, fiber lazer kaynağı veya ikili CO2 ve fiber lazer konfigürasyonlu seçenekleri mevcuttur. Fusion Pro 36, 36” x 24” (914 x 609 mm) çalışma alanına sahiptir ve CO2 lazer kaynağı veya CO2 ve fiber çift kaynaklı makine seçenekleri ile sunulmaktadır.


Yeni sistemler aynı zamanda çalışma alanının gerçek zamanlı bir görüntüsünü sağlayarak kullanıcıların çizimleri ve grafikleri hızlı ve doğru bir şekilde konumlandırmalarına olanak tanıyan Epilog'un IRIS™ Kamera Sistemi'ni de içeriyor.


Epilog Laser satış ve pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Mike Dean, "IRIS™ Kamera Sistemini Fusion Pro Laser Serisinde ilk kez tanıttığımızda, oyunun kurallarını değiştirdi. Bu değerli araç, operatörlerin her zamankinden daha hızlı çalışmasına yardımcı oluyor ve grafiklerinin veya görüntülerinin tam olarak nereye kazınacağını bildiklerinde, müşterilerimize zaman kazandırıyor ve malzeme israfını büyük ölçüde azaltıyor." şeklinde yeni lazer serilerini tanımlamaktadır.



Iris Tepegöz Kamera Sistemi ile Kolay Konumlama



Fusion Pro 24 ve Pro 36'nın öne çıkan özellikleri:

  • Açılabilir Ön Kapak: makinenin çalışma alanına ön tarafından kolayca erişin

  • Yapılandırılabilir Tabla: vektör kesme ızgarası, gravürleme tablası veya vektör kesme çıtaları opsiyonları arasından işe uygununu seçin.

  • 5g Hızlanma: En yüksek gravür hızlarına daha hızlı ulaşın ve üretkenliğinizi artırın.

  • Dokunmatik Ekran Kontrolü: Lazer üzerindeki kullanımı kolay dokunmatik ekran ara yüzünden bir düğmeye dokunarak işler arasında seçim yapın, lazeri otomatik olarak odaklayın ve işleri yeniden çalıştırın.

  • İş Önİzlemesi: Kazıma/kesme işinin malzemenizde nerede yapılacağını hızlıca görün.

  • SAFEGUARD™ Özellikleri: Yan körüklü muhafazalar, tamamen kaplanmış bir x ekseni tertibatı ve kapalı mercek tertibatı ile lazer makinenizin mekaniğini her zamankinden daha temiz tutun.

Epilog'un tüm sistemlerinde olduğu gibi, Fusion Pro 24 ve Pro 36 da ABD'de tasarlanıp dayanıklılık, çok yönlülük ve uzun ömürlü düşük maliyetli kullanım için en yüksek kaliteli bileşenlerle üretilmektedir.





Fusion Pro Serileri Broşürünü Buradan Ulaşabilirsiniz.

Fusion Pro Serileri
.pdf
Download PDF • 1.65MB



Epilog Lazer Hakkında


Epilog Lazer, 1988'den beri ahşap, akrilik, plastik, kumaş, kauçuk ve diğer birçok malzemeyi kazıyabilen ve kesebilen uçan optik tabanlı CO2 ve fiber lazer sistemleri tasarlamakta ve üretmektedir. Epilog, her tür üründe benzersiz markalama ve kesim kalitesi yaratan lazer sistemleri geliştirme konusunda uzmanlaşmıştır. Firma, uygun fiyatlı ve kullanımı kolay çok yönlü ve güvenilir lazer sistemleri üretmektedir. Daha fazla bilgi için, www.carepromo.com - 0212 320 26 60 pbx

68 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page