Epilog Laser, Yeni Fusion Maker Lazer Sistemi ile Tanışın
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Epilog Laser, Yeni Fusion Maker Lazer Sistemi ile Tanışın

Güncelleme tarihi: 24 Mar 2023

Ufak ebatta profesyonel sistem özellikleri taşıyan giriş seviyesi lazer sistemi



CO2 ve fiber lazer kazıma, kesme ve markalama sistemlerinin lider üreticisi Epilog Laser, yeni Fusion Maker lazer sistemini piyasaya sürmenin heyecan duyuyor.


Epilog Laser'in Fusion Maker lazer sistemi, amatör düzeydeki fiyatlandırma ile endüstriyel düzeydeki mühendislikle birleştiren en yeni giriş düzeyi CO2 lazer kazıma, kesme ve markalama sistemimizdir. Ahşap, akrilik, tekstil, kağıt, plastik ve çok daha fazlasını içeren çeşitli malzemelerden gravür ve kesim projeleri üretebilirsiniz.

Çalışma Alanı :

​610 mm x 305 mm (24" x 12")

Laser Tüp

CO2

Watt

30 veya 40 watt seçeneği

Kamera

1

Max. Çal. Materyal Kalınlığı

7" (178 mm)

Rotary Aparatı

Opsiyonel

Fusion Maker lazer, 3G hızlanma ve 60 IPS gravür hızına ulaşarak ekonomik ve bütçeye uygun bir pakette aynı anda en yüksek kaliteli gravür ile yüksek gravür hızları sağlar. Ayrıca, Epilog'un Fusion Maker serisine dahil olan güçlü ve kullanımı kolay IRIS™ Kamera canlı görüntü konumlandırma sistemi, son derece hızlı kurulum ve işleme için resminizi ekranda basitçe sürükleyip bırakmanıza olanak tanır.


Daha hızlı, daha verimli bir lazer sizin için ne anlama geliyor? Bu, müşterileriniz için daha kısa sürede daha fazla üretim yapabileceğiniz ve işletmenize daha fazla müşteriye lazer gravür hizmetleri sağlama yeteneği kazandıracağınız anlamına gelir.


Fusion Maker Serileri ile Tanışın




Epilog'un lazer serisinin en yenisi olan Fusion Maker, giriş seviyesindeki hobiciler veya küçük işletme sahipleri için tasarlandı. Bu kompakt sistem, 60'a kadar IPS gravür hızına ve popüler IRIS kamera sistemimize sahiptir.



STANDART ÖZELLİKLER VE ÖNERİLER:

  • ABD'de Üretimi

  • 60 IPS En Yüksek Hızlı Gravür

  • IRIS™ Kamera Konumlandırma

  • Dokunmatik Ekran

  • WiFi, USB ve Ethernet Ağ bağlantısı

  • SAFEGUARD™ Özellikleri

  • Air Assist Hava Üfleme

  • RADIANCE™ Işın İyileştirici Optikler

  • Epilog üretimi CO2, Hava soğutmalı Metal ve Seramik Lazer tüpü

  • Projeleri Lazerde Depolama imkanı veren 1GB Depolama alanı

  • Çelik Rulman Hareket Kontrolü

  • Önerilen Egzoz Sistemi: 350 - 400 CFM (595-680 m3/saat) harici egzoz dış veya iç filtrasyon sistemine.


Fusion Maker
.pdf
Download PDF • 343KB

Fusion Maker Laser bir giriş seviyesi lazer ​​olabilir, ancak kutudan çıkardığınız anda profesyonel düzeyde sonuçlar elde edeceksiniz. Yoğun kullanıma ve yüksek hacimli üretime dayanıklı endüstriyel bileşenlerle tasarlanan Fusion Maker, ev kullanıcısından hobi amaçlı işyeri sahibine, endüstriyel olarak üretilmiş bir lazer makinesini çalıştırmasına izin vermek için tasarlanmış ilk lazer sistemidir.



30 ve 40 watt'lık güç konfigürasyonlarda mevcut olan Fusion Maker, saniyede 60 inç'e varan gravür hızları, 3.5G hızlandırma ve Epilog'un devrim niteliğindeki IRIS™ Kamera Sistemi ile gravür yatağının gerçek zamanlı görüntüsünü sağlayarak kullanıcıların resim ve grafikleri hızlı ve doğru bir şekilde konumlandırmasına olanak tanımaktadır.


Iris Kamera Tepegöz Kamera Konumlama Sistemi


24" x 12" gravür tablası, çeşitli öğeler için yeterince büyüktür. Gravür tablası, 7” z-boşluğu sunarak, daha uzun parçaları çalışma alanına sığdırabilmesi sayesinde popüler özelleştirilmiş bardaklar gibi silindirik öğelerin gravürü için bir döner ataçman seçeneği sunmaktadır.



Rotary Aparatı (Divizör) ile Silindirik Ürünlerin markalanması



Epilog Laser'in satış ve pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Mike Dean, "Epilog'un endüstriyel lazer sistemleri üretme konusundaki uzun geçmişimiz sayesinde lazer işine başlamak isteyen girişimciler ve hobistler için kullanıcı dostu, yüksek performanslı bir lazer sistemi tasarlamak için yıllara dayanan deneyimimizi aktardık" demektedir. "Şirket içi tasarlanmış lazer tüplerimizden hassas parçalara kadar Fusion Maker, piyasadaki en uzun ömürlü, en yüksek performanslı kompakt sistem olacak şekilde tasarlanmıştır." diye belirtmektedir.



SafeGuard Toz Koruma Sistemi


Fusion Maker Serisindeki sistemler ile ahşap, akrilik, kumaş, mantar, kauçuk, deri, cam ve çok daha fazlasını içeren çeşitli malzemeleri kazıyabilir ve kesebilirsiniz. Ayrıca, bu kullanımı kolay lazer makinelerinde 7 inç LED aydınlatmalı dokunmatik ekran, lazerde izleme özellikleri ve lazerinizin mekaniğini her zamankinden daha temiz tutan SAFEGUARD™ özellikleri içerir. Yan koruyucular ile tamamen kapalı bir x ekseni tertibatı ve kapalı lens tertibatı ile lazer makinenizin mekaniğini her zamankinden daha temiz tutun.


7" Dokunmatik Ekran ve Joystick Kontrol


Lazerde Dokunmatik Ekran ile İş Ön izleme ve Çalışma Süresini görebilir kolayca tek dokunuş ile parametreleri değiştirebilirsiniz.



Metal / Seramik Hava Soğutmalı CO2 Lazer Tüpü


Epilog Lazer sistemlerinde kendi ürettiği hava soğutmalı CO2 Metal ve Seramik Lazer Tüplerini kullanmaktadır. Fusion Maker serilerinde yer alan Epilog'un metal ve seramik tüp tasarımı, daha yüksek ışın kalitesi ve daha uzun kullanım ömrü ile düşük değişim maliyeti sağlar.




Lazerinizi İşletmeniz Genel Ağına Bağlayın! Fusion Maker lazer serisi, lazerinizi ağa bağlamak için daha fazla seçeneğiniz mevcut: Kablosuz, Ethernet ve USB bağlantısına sahiptir.





TEKNİK ÖZELLİKLER




FUSION MAKER LAZER SERİSİ İÇİN AKSESUARLAR




Rim-Style Rotary Aparatı:


Bu aparat Epilog Maker Laser'de bardak kupaları, şarap bardakları, Yeti kupaları, şampanya flütleri, el fenerleri veya diğer silindirik nesneleri kazımanızı sağlar.

Kurulumu kolay döner ataşmanın üzerine ürünü kolayca yerleştirmek ve kazıma alanını düzleştirmek için makaslı kaldıracı kaldırıp indirebilirsiniz.




3-Jaw Chuck Rotary Aparatı:


Döner 3 Çeneli Ayna ile nesneler cihazın 3 çeneli aynasına kenetlenir ve daha hassas hizalama gerektiren uygulamalarda silindirik veya garip şekilli öğeleri döndürmenize olanak tanır.




Air Assist Kompresör:


Bu yüksek kaliteli hava kompresörü ünitesi, Air Assist yapısından 30 psi hava besleyerek size mümkün olan en iyi kesme sonuçlarını verir. Kauçuk titreşim sönümleyici ayaklar, kompresörün gürültü seviyesini azaltır ve kompresör ve lazer sistemi üzerindeki hızlı bağlantı giriş ve çıkış portlarımızla bağlantı çocuk oyuncağıdır.




Fusion Maker 12 Standı


Lazerinizi çalışma alanınızda taşımak için kullanımı kolay bir stand olan bu tekerlekli araba, Fusion Maker lazer makinesi için özel olarak tasarlanmıştır. Çalışma ortamınızda size daha fazla çok yönlülük ve makinenizi farklı konumlara kolayca taşıma yeteneği sağlar.




Ek Fusion Maker Mercek Seçenekleri :


2,0" lense ek olarak, belirli uygulamalar için özel lensler sunuyoruz.


1,5" Lens: En Yüksek Çözünürlüklü Gravür


4,0" Lens: Daha Kalın Malzemeleri ve Derin Alanları Kesme




PhotoLaser Plus Software, CADLink :


PhotoLaser Plus, Epilog Fusion Series lazerinizle fotoğraf gravürünü her tür malzeme üzerine gravür için kolayca işlemeniz için kullanışlı bir yazılımdır. Kullanımı kolay yazılım arayüzü ve güçlü fotoğraf işleme araçları, yalnızca birkaç tıklamayla sektördeki en yüksek kalitede fotoğraf gravürlerini oluşturmanıza olanak tanır.


Lazer işine başlamanın hızlı yolu olan Fusion Maker sistemleri hakkında detaylı bilgi ve demo için 0212 320 26 60 pbx nolu telefondan veya www.carepromo.com adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

119 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page