'Epilog Laser Lazer Markalama ve Kesim Makineleri Kataloğu - Şişli/İstanbul, Türkiye | Lazer Kesim ve Markalama, Galvo Lazer Sistemleri / Epilog Laser Türkiye - CarePromo
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Epilog Laser, Lazer Markalama / Lazer Kesim / Galvo Lazer Markalama Makineleri Kataloğu


Epilog Laser Sistemleri

CO2 Lazer serilerine büyük bir yenilik getiren IRIS kameralı Fusion Maker La, Fusion Edge ve Fusion Pro lazer sistemlerini ürün hattına katan Epilog Laser bu deneyimini metal markalama sistemleri olan Galvo hattını da taşıdı. CO2 - Fiber ve Galvo serilerinin yer aldığı yeni ürün kataloğunu aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

1200 dpi markalama ve hassas kesim özelliklerinin yanında yüksek ivmelenme ve hızlı lazer sistemleri ile tanınan Epilog Laser, kolay konumlandırma ve tasarımda kullandığı IRIS kamera sistemi ile lazer endüstrisi standartlarını yeniden belirliyor.

Epilog Laser Lazer Sistemleri Kataloğu

Epilog Laser Lazer Sistemleri Yeni Kataloğu


Epilog Laser Broşür 2023
.pdf
Download PDF • 6.79MB



İş seviyesi

Epilog'un en yeni lazer makineleri, en üst düzey teknolojimizi ve en son özelliklerimizi 120 IPS (3,05 m/sn) gravür hızı ve 5G ivme ile daha küçük formatlı sistemlerde birleştirir.


Fusion Edge Lazer Serileri
Fusion Edge Serileri
.pdf
Download PDF • 400KB



Endüstriyel seviyesi

Fusion Pro lazer serisi, Epilog Laser’in geniş formatlı lazer makineleri serisidir. Dokunmatik ekran kontrolü, SAFEGUARD ™ ve yepyeni IRIS ™ Kamera Konumlandırma sistemimizin yanı sıra en büyük çalışma alanımıza, en yüksek hızlara ve en yüksek kazıma kalitemize sahiptir.


Epilog Laser Fusion Pro Lazer Serileri
Fusion Pro Serileri
.pdf
Download PDF • 1.65MB


Metal Markalama

Epilog Lazer ürün serisinin en yeni üyesi Fusion Galvo G100'e daha yakından bakın. Hassas tasarım konumla ve yüksek markalama hızları için devrim niteliğindeki IRIS™ Kamera Sistemimizi içeren Fusion Galvo, ham metalleri ve mühendislik plastiklerini hızlı ve doğru bir şekilde markalaması gereken üreticiler için ezber bozan bir ürün.


Epilog Laser Fusion Galvo Lazer Serileri
Epilog Laser Galvo Brosur
.pdf
Download PDF • 835KB


Yukarıdaki linkten yeni modellerimiz eklenerek hazırlanmış güncel kataloğumuza ulaşabilirsiniz.


Lazer markalama ve kesim cihaz hattımızın broşürü ve yüksek kaliteli oyulmuş ve kesilmiş numuneler içeren kapsamlı broşür kitimizi almak ve Epilog Laser sistemleri hakında daha detaylı bilgi için;

0212 320 26 60 pbx - info@carepromo.com


İster CO2 ister Fiber Lazer sistemi arıyor olun, sizin için lazer makinemiz var. Tüm ürün hattımızı içeren broşür almanın ve lazerin sizin için neler yapabileceğini görmenin en iyi yolu olarak bir Epilog Lazer sistemi ile oluşturulmuş örnekleri canlı olarak görüp demo için ofisimize uğramayı unutmayın.


Lazer Ahşap Kazıma


Her tür malzemeyi kazıyıp kesebilir miyim?


  • CO2 Lazer serilerimiz ile ahşap, kağıt, plastik, kumaş, köpük ve çok daha fazlasını yüksek hassasiyet ve hızda kesebilir. Lazerler diğer kesme teknolojilerine göre açık bir avantaj sağlarlar. ahşap, akrilik, plastik, mermer, metal ve cam dahil her tür malzeme ile son derece iyi çalışır.

  • Fiber Lazer serilerimiz ile ham metal ve mühendislik plastikleri gibi pek çok malzemeyi markalayabilirsiniz.


CO2 Lazer : Çok Yönlülük - Kazıma / Kesim

CO2 lazer serilerimiz ile çok çeşitli malzemeleri kazıyıp -kesin. CO2 lazer sistemlerimiz ile ahşap, akrilik, kauçuk, plastik ve daha fazlası olmak üzere pek çok malzemenin üzerine markalama yapabilir ve pek çoğunu kesebilirsiniz.



CO2 Lazer Materyal Uyumluluğu

‡ CO2 lazerler ile ham metalleri, metal markalama solüsyonuyla kaplandığında markalayabilirsiniz.



Fiber Lazer : Metal Markalama

Hava soğutmalı ytterbiyum fiber lazer kaynağına sahip olan bu cihazlar, doğrudan metale aşındırma ve markalama bu cihazlar, doğrudan metale aşındırma ve markalama işlemlerinin yapmalarının yanı sıra mühendislik plastiklerini markalama için ideal sistemlerdir.


Fiber Lazer Materyal uyumluluğu

Epilog'un lazer kesicilerinin çok yönlülüğü, hızı ve hassasiyeti, tek kolay kullanılabilir tek makine konsepti ile üreticilerin, hobici ve girişimcilerin maketten modele kupadan ve ödüle kadar pek çok ürün üretmesini sağlar.


Epilog Laser Lazer Kazıma ve Kesim Örnekleri
Epilog Laser LAzer ile Kazı / Kes / Markala

Epilog'un lazer sistemleri, bir yazıcı kadar kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Seçtiğiniz bir grafik yazılım programında bir tasarım oluşturabilir ve bunu doğrudan lazer kesim makinesine yazdırabilirsiniz.


Lazer Pleksi Kesim


Lazerle kazınmış bir örnek görebilir miyim?


Evet! Bize ulaşmak için sayfa sonundaki formu doldurun ve demo için randevu ayarlayalım. Çalışmak istediğiniz ürünler ile demo gerçekleştirelim.

Epilog Laser Astec takvimi Örnek

Daha ayrıntılı bilgi ve demo için 0212 320 26 60 pbx - info@carepromo.com

1.099 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page