Kafe, Bar ve Restoranlarda Lazer Markalama Makinesi ile Nasıl Markalama İşi Yapılabilir?
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Kafe, Bar ve Restoranlarda Lazer Markalama Makinesi ile Nasıl Markalama İşi Yapılabilir?

Güncelleme tarihi: 25 Oca 2021

Lazer makinesi ile markanızı taşıyan ürünler ile marka bilinirliğinizi artırın, promosyonlar oluşturun ve dış kaynak kullanım maliyetlerinden tasarruf edin.



Bir lazer kazıma makinesi ile bar, birahane, restoran gibi yerlerin markalarını taşıyan bardak, şişe, çatal, bıçak v.b. ürünler üretebilir ve promosyon ürünlerini hazırlaya bilisiniz Bu sayede hem kurumsal kimliğiniz ile marka imajınızı güçlendirirken yeni müşteri çekmek için pazarlama stratejileri oluşturmanızı sağlar.



Lazer ile Metal Şişelerin Markalanması


Bardak altlıklarından çatal, bıçak takımlarına, bira bardağında shot bardaklarına, bar, kafe ve restoranlarda çok fazla

kullanım alanları bulunan ürünler. İşletme içine bir lazer getirerek, bu popüler uygulamaları yapabilir hale gelerek işletmelere hem özelleştirilmiş ürün satışı yapması hem de promosyon ürünlerinde pek çok şeyi markalamasına olanak tanır.


Lazer ile Markalanmış Bar Bardakları



Lazer kazıma ve kesme makineleri, pazarlama çabalarınıza büyük ölçüde yardımcı olabilecek değerli araçlardır. Logonuzu eklediğiniz ürünleri düşünün. Kurumsal kimliğe ve marka imajına yaptığı katkıları. İşi dışarda yaptırmak yerine kendi ekipmanınız ile kendi araçlarınızı ve kendi promosyon ürünlerinizi markalamak hem zaman hem de maliyet kazancı sağlar.



Lazer kazıma açacaklar Lazer kazıma bardak altlıkları




Bir kafe, bar ve restoran lazerler ile neleri kesip kazıyabilir?



Soğuk damgalama bardak altlıkları yapımı



Olasılıklar neredeyse sonsuzdur:

  • Kıyafet ve Hediyelik Ürünler- deri şapkalar, özel tişörtler, hazır siparişler için markalı kanvas, denim çantalar

  • Özel ve Sınırlı Ürünler - sınırlı sürüm ürünleri marklama ile vurgulayın ve en çok satan ürünlerinizi öne çıkarın.

  • Bardak altlıkları - ahşap, deri, hatta karton bardak altlıkları lazerle özelleştirilebilir.

  • Camlar - küçük bardaklar, eğlence gözlükleri, shot bardakları, rakı bardakları, kadehler ve daha fazlasını kazıma

  • Özel Şişeler - Cam veya metal, lazeriniz her ikisini de yapabilir.

  • Tanıtım Panoları - panolarınızı bir logo ile markalayın veya en popüler ürün ve müşterilerinizin isimlerini kazıyın.

  • Ambalaj - teneke kutular, şişeler veya ürünleriniz için özel ambalajlar oluşturun.

  • Tabela - Promosyon tabelalarından ürün etiketlerine / bilgilendirici tabelalara kadar, bir lazer plakları ve pleksi gibi malzemelerden pek çok yönlendirme tabelası ve etiketler oluşturabilirsiniz.


Lazer ile Şapka Kişiselleştirme


Lazer ile kazınmış taş bardak altlıklar Özel Şapkalar

Lazer ile markalanmış içecek fıçıları



Markalı ürünler işletmenizin tanınmasını sağlar. Logonuzu ekipman ve ürünlere ucuz bir şekilde ekleyebilmek, kurumsal kimlik ve marka bilinirliğini en üst düzeye çıkarmak için harika bir yoldur. Lazer ayrıca sınırlı sürüm ürünleri özelleştirme ve özel etkinlikler için mesaj oluşturmada da farklılık sağlar.





Bar, kafe, restoran müşterilerinize eğlenceli bir kişiselleştirme deneyimi ekleyin.



Özel ve eski bar, kafe ve restoran insanlar için müze gibi gezilecek yerlerdir. Neden bu deneyimi unutulmayacak bir anıya dönüştürmek için özelleştirilmiş bir cam bardak gibi ürünle süsleyerek bir kullanıcının deneyimine katkıda bulunmayasınız? Zaten size özel bir bir ürün veya hediyelik eşya varsa, bu ürünü lazere yerleştirip bir ad ve tarih eklemeniz sadece birkaç dakika sürecektir. Hem sizin logonuz hem de size gelen kişiye özel bir ürün ürettiğinizi düşünün...



Ayrıca günlük hayatta kullanabilecekleri ürünleri kişiselleştirerek özelleştirme deneyimini daha üst seviyeye çıkarabilirsiniz. İster müşteri tarafından tedarik edilsin ister sizin tarafınızdan satılsınlar, bu tip kişiselleştirme işlemi mevcut ürünlerinize büyük bir katma değer sağlar. Özelleştirme hizmetlerinizi tanıtarak, kendinizi gerçekten rekabetten ayırır ve konuklara gerçekten benzersiz ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunarsınız.





Lazer Öğrenmesi zor mu?


Hiçte zor değil! Lazerlerin kendisi inanılmaz derecede kullanıcı dostudur. Hatta lazerin kutusundan çıkarılmasından ilk basit projelerinizi oluşturmaya kadar sisteminizi kurmanın her adımında size rehberlik eden bir eğitim paketimiz bile var. Seçtiğiniz grafik tasarım yazılımı hakkında bilgi sahibi olduktan sonra, en popüler tasarım şablonlarınızı oluşturup kaydedebilir ve ihtiyaç duyduğunuzda çalıştırabilirsiniz. Ayrıca, Yazılım Paketimiz ( Epilog Software Suit) ve İş Yöneticimiz (Epilog Job Manager), en yaygın projelerinizi kaydetmenizi ve düzenlemenizi son derece kolaylaştırır, böylece sisteme çok aşina olmayan çalışanlar bile bir işi başlatabilir, lazere gönderebilir ve GO düğmesine basarak işi yapabilir!


Lazerler Markalanmış Bardaklar



Lazeri işletmede görünür bir yere koyun!


Müşterilerinizi gerçekten etkilemek mi istiyorsunuz? Lazer ve kişiselleştirdiğiniz ürünleri görülebilir bir yere yerleştirin ve sadece dakikalar içinde bardaklarına, şişelerine veya çantalarına özelleştirilmiş bir mesaj eklerken izlemelerine izin verin. Sadece gerçekten kişiselleştirilmiş bir hatıra ile uzaklaşmakla kalmazlar, aynı zamanda lazerin gözlerinin önünde yaptığını görmeleri iyi bir reklamdır. Onları bu anı sosyal medyada paylaşmaya ve tanıtım çabalarınızı daha da geniş kitlelere ulaştırmaya teşvik edin.


Lazer ile Cam Markalama Tekniği - Rotary Aparatı Kullanımı




Sıradaki ne?


Epilog Laser sisteminin işletmenizi bir sonraki seviyeye nasıl taşıyabileceğini görmeye hazır mısınız?


Uygun yatırım maliyeti ile kazancınızı artırmaya ve pazarlama çabalarınızı en kısa sürede maksimize etmeye başlayabilirsiniz. Broşür ve canlı bir tanıtım için bugün bizimle iletişime geçin. Bir lazerin sizin için doğru araç olup olmadığını görmenin en iyi yolu, onu çalışırken görmektir. Daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki numaradan bize ulaşın!


Telefon: 0212 320 26 60 pbx


www.carepromo.com




Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page