Kaşe Yapımı ve Ürün Kişiselleştirme Örneği
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Kaşe Yapımı ve Ürün Kişiselleştirme Örneği

Paper Sushi ve Guerrilla Outfitters iki eş ekip olarak bir Epilog Laser sistemleri ile başarılı bir işletme örneği.




"Gerçek insanlar tarafından yapılan size özel iyi şeyler satın alın." Jen ve Mike Montgomery. İki eşin bir lazer kesme / kazıma sistemi satın almaya ve kendileri için işe girmeye karar verirken tam olarak aklındaki düşünce buydu.

Jen, işletmesi Paper Sushi için kaşe yapımı için kaşe kauçuğu kesmeye başlarken, Lazerin çok yönlülüğünün ürün yelpazesini büyük ölçüde genişletmesini sağlayacağını hemen fark etti. Kısa süre sonra Mike, lazerin, şirketi Guerrilla Outfitters tarafından sunulan tabanca kabzaları ve günlük taşıma tepsileri gibi özelleştirilmiş hediyeler oluşturmasına nasıl yardımcı olabileceğini keşfetti.



Jen ve Mike, müşterilerinin talep ettiği hassasiyet ve kalitenin yanı sıra kendi ürün yelpazelerini genişletmelerine olanak tanıyan malzeme çok yönlülüğünü sunan bir lazer kesim / kazıma sistemi arıyorlardı. Artık kişiselleştirilmiş bardaklardan ve özel ahşap magnetlere, işlemeli ahşap hatıra kutularına kadar, Jen ve Mike müşterilerinin talep ettiği her şeyi ve daha fazlasını sunmak için iyi bir donanıma sahip.



Kaşe yapımında kullanılan kokusuz kaşe kauçuğu satın almak için;


Epilog Laser sistemleri hakkında daha detaylı bilgi için;

0212 320 26 60 pbx



132 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page