Kişisel Ürünleriniz Arasına Cam Gravürü de Ekleyin - Rotary Aparatı Kullanımı
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Kişisel Ürünleriniz Arasına Cam Gravürü de Ekleyin - Rotary Aparatı Kullanımı



Cam malzeme, lazer ile işlenen popüler bir malzeme olup uygun cam türünün CO2 lazer ile gravürlenmesi ile pek çok kişiselleştirilmiş ürün üretiminde kullanılan bir materyaldir.


Epilog normal lazerlerde fokus sebebi ile markalanamayan silindirik cam objeler için ürettiği Rotary Aparatı ile mükemmel bir çözüm sunuyor. Böylece su bardağından kahve bardağına, ister şarap kadehi isterseniz şarap şişeleri olsun - yeter ki fikriniz olsun- Epilog laser sistemleri her türlü cam ürününü gravürleyip özelleştirmek için harika bir araç! CO2 lazer ile cam gravürü, kumlama gibi buzlu bir efekt oluşturarak neredeyse tüm cam ürünlerinde özel logolar ve tasarımlar eklemenizi sağlar.





Lazerin cam gravür yeteneğine ek Epilog Laser Sistemlerinin Rotary Aparatı seçeneği silindirik cam objeleri gravür imkanı sağlar! Döner Rotary Aparatı, gravür için farklı boyutlarda bardak, kupalar, vazolar ve şarap şişelerine göre kolayca ayarlanır. Lazer kafa deseni markalar iken Rotary Aparatı parçayı döndürerek düzgün bir şekilde markalama yapılmasını sağlar. Bu özel gravürleri oluşturmak için özel bir ölçüm ve işlem gerekmez!


Lazer ile cam markalamada bazı önemli ipuçları ve teknikler var. Cam tipi, grafik çalışmasında yapılacak bazı ayarlar ve Epilog Lazere özgü cam kazıma için özel desen modu (image dithering) gibi önemli noktalar ve Rotary Aparatı kullanımın da gösterildiği videomuzu aşağıda bulabilirsiniz.




CAM MALZEME VE LAZER İLE NELER YAPILABİLİR ?

Markalı Cam Ürünler


Logonuzu, şirket adınızı veya özel grafiklerinizi bira bardağı, şarap bardağı, kahve kupaları, servis setleri ve benzeri ürünlere gravürleyerek markanızı güçlendirin.

Kişiselleştirilmiş Hediyeler

Pek çok cam ürünü isim, logo ve desen ile kişiselleştirerek eşsiz birer hediyeye dönüştürün.

ve Dahası...


Cam gravür projeleri için bir Epilog Lazeri kullandığınızda olasılıklar sonsuzdur. İster yeni bir ürünü lanse edin, ister kendi promosyon ürünlerinizi markalayın, ister sadece bir arkadaşınıza hediye verin;


Tek gereken biraz hayal gücü ve bir Epilog Lazer sistemi!





115 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page