LaserMax® Tri-Layer
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

LaserMax® Tri-Layer



Rowmark'ın ürün ve mühendislik ekipleri, müşterilerin boyama veya ek laminasyon gibi ikincil süreçleri ortadan kaldırarak üretim hızını artırmalarına yardımcı olmak için bu devrim niteliğindeki üç katmanlı levhayı geliştirdi. Bu yeni seri, lazer ve rotatif kazıma yapan müşteriler için benzersiz tasarım fırsatları sunuyor.


Rowmark Laser Max Tri Layer Uyarı İşaretleri için Özel Üretim Plakalar



Rowmark, üç katmandan oluşan plastik bir tabaka malzeme olan LaserMax Tri-Layer'ı tanıtmaktan gurur duyar; bir film tabaka, bir kapak tabaka ve çekirdek kısım. Rowmark, müşterilerin boyama veya ek laminasyon gibi ikincil süreçleri ortadan kaldırarak üretim hızını artırmalarına yardımcı olmak için üç Katmanlı tasarladı. Bu yeni plastik levha, lazer ve pantograf kazıma yapan müşteriler için benzersiz tasarım fırsatları sunuyor. LaserMax Tri-Layer, güvenlik işaretleri ve endüstriyel etiketleme/işaretleme için mükemmeldir ve temiz ve tutarlı bir bitmiş ürün sunar. Bu yeni hat, tüm iç ve dış mekan uygulamaları için güvenlidir. Beyaz/Kırmızı/Siyah, Sarı/Kırmızı/Siyah, Beyaz/Sarı/Siyah, Beyaz/Mavi/Siyah ve Yeşil/Siyah/Beyaz renkleri mevcuttur. Tüm renk kombinasyonları, 1/16" (.062") kalınlığında 24" x 48" ( 120 cm x 60 cm) boyutnda plakalar şeklinde mevcuttur.


Rowmark LaserMax Tri Layer Tanıtım Videosu



Günümüzde değişen ve gelişen endüstri hastane, okul, iş yeri gibi ortamlarda hijyen ve iş güvenliği gibi alanlarda uyarı ve ikaz işaretleri çok daha önemli hale getirmiştir. Rowmark, özellikle uyarı ve ikaz işaretleri pazarının ihtiyacı olan 3 renkli işaret ihtiyacı için LaserMAX TriLAYER plaklarının üretimin ana amacıdır. 3 katmanlı bu özel dayanıklı laminat malzeme hakkında teknik ipuçlarını aşağıdaki videomuzda bulabilirsiniz.



Rowmark LaserMax Tri-Layer Uygulama Teknikleri Videosu



Rowmark ürünleri hakkında daha detaylı bilgi için;

www.carepromo.com - 0212 320 26 60 pbx

36 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page