Lazer ile Ahşap Oyma ve Kesim
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Lazer ile Ahşap Oyma ve Kesim

Ağaç işleme araç kutunuza bir Epilog Lazer sistemi ekleyin!


Ağaç işleri ile uğraşanalar neden iş yerlerine Epilog Laser sistemlerinden bir lazer oyma ve kesme makinesini ekliyor? Bunun nedeni, lazerin çok yönlülüğünün ahşap işleme projeleri için uygun olmasıdır. Ahşap kesme ve oyma, lazer için en popüler uygulamalardan ikisidir. Dolap kapağından fotoğraf çerçevelerine ve bıçak saplarına kadar, karşılaşacağınız hemen hemen her ahşap işleme kategorisinde Epilog Lazer sistemleri kullanılmaktadır. İster parke, kaplama, kakma, mdf, kontrplak, ceviz, kızılağaç veya kiraz ile çalışıyor olun, bir lazer sistemiyle inanılmaz derecede karmaşık görüntüleri kazıyabilirsiniz.




ÇOK YÖNLÜLÜK

Lazerle ne tür ahşabı kazıyabilir ve kesebilirsiniz?

Epilog Lazer sistemleri neredeyse tüm masif ahşap türleri ile iyi çalışır.




YARATICILIK

Bir lazerle neler yapabilirsiniz?

Dolap kapağından fotoğraf çerçevelerine ve bıçak saplarına kadar Epilog Lazer sistemleri, ahşap işleme projelerinin hemen hemen her kategorisinde kullanılmaktadır.


FOTOĞRAF GRAVÜRLERİ

Bir resim bin kelimeye bedeldir ve bir fotoğraf gravürü bin kelimeye bedeldir! Geçmişi anmanın mükemmel bir yolu olarak müşterilerinizin fotoğraflarını ve anılarını zengin maun veya doğal çam ahşap malzeme üzerine kazıyın.


KAPLAMALAR

Bir Epilog Lazer sisteminin hem kesme hem de gravür yeteneklerini kullanarak resim çerçeveleri, ödüller, gitarlar ve daha fazlası için güzel kaplamalar oluşturabilirsiniz.


PROTOTİPLEME

İşleri hızlandırmanız gereken projeler için bir lazer sistemi iş akışınızı önemli ölçüde hızlandırabilir. MDF ve kontrplak gibi malzemeleri hızlı bir şekilde kesmek, sizi konseptten prototipe rekor sürede götürebilir. Ayrıca, bir lazer neredeyse her boyutta veya şekilde malzemeyle çalışmanıza izin verdiğinden, o son projeden elde ettiğiniz ekstra tahta artıklarını kolayca kullanabilirsiniz!


KİŞİSELLEŞTİRME

Bir lazer sistemi, daha büyük bir anlam ifade eden benzersiz, türünün tek örneği ürünler oluşturmak için ürünleri özelleştirmeye yardımcı olabilir. Ödülleri, kaykayları, telefon kılıflarını, gitarları veya başka herhangi bir nesneyi kişiselleştirmek harika bir parçayı mükemmel bir hediyeye dönüştürebilir.


VE DAHASI...

Ağaç işleme projeleri için bir Epilog Lazer kullandığınızda olasılıklar sonsuzdur. İster ürün geliştiriyor olun, ister hobi projeleri üzerinde çalışıyor veya yeni tasarımların prototipini oluşturuyor olun, bir lazer sistemi daha hızlı ve daha yüksek kalitede oluşturmanıza yardımcı olabilir. Tek gereken biraz hayal gücü ve bir Epilog Lazer!


www.carepromo.com - 0212 320 26 60 pbx


82 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page