Lazer ile Barkod Kazıma
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Lazer ile Barkod Kazıma

Epilog Lazer sistemleri ile barkodlarınızı, seri numaralarınızı ve logolarınızı lazerle kazıyabilirsiniz.

Fiber lazer sistemlerimiz, paslanmaz çelik, takım çeliği, pirinç, titanyum, alüminyum ve çok daha fazlası dahil olmak üzere herhangi bir çıplak veya kaplanmış metali doğrudan kazır veya markalar, böylece çok çeşitli markalama türlerini hemen oluşturmanıza olanak tanır!



İster tek seferde tek parça, ister bileşenlerle dolu bir masada gravür yapıyor olun, kolay kurulum süreci ve hassas markalama yetenekleri ile fiber lazer, özel barkod kazıma için ideal bir seçimdir.



Neredeyse Tüm Metaller ile Çalışma

Paslanmaz çelik, takım tezgahı çeliği, pirinç, fırçalanmış alüminyum ve daha fazlası dahil olmak üzere fiber lazer sistemiyle her tür metale barkodları aşındırın. Malzemenizin nasıl çalışacağını görmek için Malzeme Testi formumuz aracılığıyla bize bildirin.



Tek Seferde Birden Fazla Parçayı Barkodlama

Parçalarınızı veya etiketlerinizi yerleştirmek için bir mastar oluşturun ve aynı anda yüzlerce parçanın üzerine barkodları kazıyın. Parça parçalarınızı, üst pencere kapısından veya önden yükleme erişim kapısından makineye kolayca yerleştirebilirsiniz.



Başlangıç Noktanızı Ayarlayabilirsiniz!

Öğelerinizi gravür için kolayca konumlandırın. Ana konumunuz olarak sol üst köşeyi kullanın veya lazer kafasını gravür masasında parçanız/bileşeniniz için en iyi şekilde çalışacak özel bir noktaya taşıyın.




Döner Aparat Seçeneği

İki Tip Rotary Döndürme aparat seçeneğimizle silindirik parçalar ve aletler üzerinde lazer kazıma yapın. Basit silindir şekiller için hızlı kurulumlu bir Rotary aparatı veya daha zor ve ufak parçalar için 3 Çeneli Döner Rotary Aparatı.



Çift Lazer Kaynağı Seçeneği (CO2 ve Fiber)

Çift kaynak seçeneğimizle fiber lazer sisteminize akrilik, ahşap, taş, kauçuk ve daha fazlasını kazıma ve/veya kesme yeteneği ekleyin.







Büyük Parçaları ve Aletleri Markalama

Fusion Pro 48 lazer makinemizle 48" x 36" x 12,25" (1219 x 914 x 311 mm) boyutuna kadar en büyük parçalarınıza ve araçlarınıza bile barkod kazın. 5G hızlanma ile saniyede 165 inç hıza ulaşabilen IRIS™ Kamera Konumlandırma sistemli Fusion Pro'yu üretim için mükemmel bir seçim haline getiriyor!


Daha detaylı bilgi için;

0212 320 26 60 pbx

www.carepromo.com

71 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page