Lazer ile Suni Deri Yastık Kılıfları Kazıma
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Lazer ile Suni Deri Yastık Kılıfları Kazıma

Lazer kazıma yastıkları ve yastık kılıfları, ev mobilyalarına daha kişisel bir dokunuş katmanın eğlenceli ve kolay bir yoludur. Bu suni deri yastık kılıfları, lazerle kazındığında harika bir kişiye özel ürün haline gelir ve bunu yapmak bir düğmeye dokunmak kadar kolaydır. Neredeyse her tasarım veya metinle özelleştirilebilir bu tip ürünler. Aşağıdaki tasarım dosyasına ve lazer parametrelerine erişebilir ve kısa sürede size özel lazer kazıma yastıkları yapabilirsiniz!



İhtiyac duyulan malzemeler


Yastık kılıfları

Bir Epilog Lazer Sistemi


Bu projede Fusion Pro 48 - 120w kullandık: Gravür: Hız % 90 // Güç % 15 // 300DPI // Stucki Gravür



1. Adım:


Tasarım dosyalarını açın ve gerektiği gibi düzenleyin.



2. Adım: Resmi Hazırlayın


Fusion Pro'nun canlı kamerasıyla, tasarımı Epilog Dashboard'daki yerine kolayca taşıyabiliyoruz. Bir Fusion Pro'nuz yoksa, grafiğin istediğiniz yere yerleştirildiğinden emin olmanız gerekir. Grafiğin etrafına bir taslak çizebilir ve ana hatları lazere gönderebilir, ardından makinenizin kontrol panelinde kırmızı nokta işaretçisini açabilirsiniz. Testi çalıştırırken lazerin kapağını açık tutun ve kırmızı nokta işaretçisinin dış çizgiyi gösterdiği yerleri izleyin. Grafik yazılımınıza geri dönün, grafiği yastık kılıfınıza uyacak şekilde gerektiği gibi ayarlayın. Eğer Fusion Pro sisteminiz varsa bu işi yapmak Iris kamera konumlama sistemi ile çok kolay!


Epilog Laser Fusion Pro sistemlerle ilgili daha ayrıntılı bilgiye;

https://www.carepromo.com/fusion-pro-lazer




3. Adım: İşi Lazere Gönderin


İşi, makinenizin watt değeri için doğru parametrelerle lazere gönderin. Makinenizin kılavuzunda önerilen malzeme ayarlarını bulabilirsiniz. Genel olarak, kumaşları ve tekstilleri kazırken, malzemenin tamamını yakma şansını azaltmak için yüksek hız, düşük güç ve 300 DPI ile başlamanızı öneririz.





Lazer kazıma yastık kılıflarını nerede satabilirsiniz?


Ev hediyesi, kişiye özel hediye ve hobi dükkanları

Doğum günü gibi özel Organizasyonlar için,

Düğün veya yıldönümü hediyeleri.


Daha ayrıntılı bilgi için;

0212 320 26 60 pbx - www.carepromo.com

84 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page