Lazer ile Takı Yapımı
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Lazer ile Takı Yapımı

Lazerler ile takı yapımında kullanılan metal parçaları markalamak için Epilog Laser sisteminiz ve bir lazer metal markalama ajanından biraz yardım alarak hızlı ve kolaydır.


CerMark veya TherMark gibi bir CO2 lazer için metal markalama ajanı kullanarak, çeşitli takı yapımında kullanılan metal parçaları üzerinde kalıcı markalama yaparak metalleri özelleştirebilirsiniz. Nasıl mı çalışır? Lazerden gelen ısı, markalama ajanını metale bağlayarak kalıcı bir iz bırakır. Bu izler çok dayanıklıdır ve önemli miktarda aşınma ve yıpranmaya dayanır.


Burada çeşitli kolye ve takılarını markalamak için bir markalama ajanı madde kullandık. Nasıl yaptığımızı öğrenmek için okumaya devam edin!




İhtiyaç Duyulan Malzemeler

  • Takı parçaları

  • CerMark Metal Markalama Spreyi

  • Epilog Lazer Sistemi

Bu projede 60 watt'lık bir Helix kullandık: Raster: Hız% 15 // Güç% 100 // DPI 600 // Standart Gravür



Tasarımınızı hazırlayın ve markalayacağınız parçalara göre ayarlayın. Parçanıza uyması için boyutları değiştirmeniz gerekebilir.











Metal takılarınızı CerMark metal markalama spreyi ile kaplayın ve kurumasını bekleyin. İlk gravür parçanızı sisteme yerleştirin. İsterseniz sol üst köşeyi (fabrika ana konumu) kullanabilir veya ana konumu değiştirebilir ve ürününüzü masanın herhangi bir yerine yerleştirebilir ve Epilog'un Merkez-Merkez gravür özelliğini kullanarak kazıma yapabilirsiniz.


Bir fiber lazeriniz varsa, bu sistemler çıplak metal markalama için tasarlandığından direkt olarak metal takı parçasını markalayabilirsiniz.



Grafiklerinizi özelleştirdikten sonra, işi lazere gönderin ve DEVAM (GO) tuşuna basın! Lazer, markalama ajanını metale bağlar ve kalıcı bir markalama sonucuna sahip olursunuz. Bir kez kazındıktan sonra kalan yapıştırıcıyı ıslak bir bezle çıkarın ve hepsi bu kadar!








Özel takıları nerede satabilirsiniz?


Özel hediyelik eşya mağazaları

Okullar ve kulüpler

Kurumsal hediyeler

Düğün hediyeleri

İnternet ve instagram satışları



Epilog Laser sistemleri ile yapabilecekleriniz hakkında daha detaylı bilgi için;

0212 320 26 60 pbx - www.carepromo.com

195 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page