Lazer Kazıma / Markalama Nedir ?
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Lazer Kazıma / Markalama Nedir ?

Bir Epilog Lazer Kazıma Makinesi ile Neler Yaratabilirsiniz?


Ahşap, akrilik, deri, metal ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli malzemeler üzerine lazerle metin, logo ve fotoğraflar kazıyın!

Epilog CO2 lazer kazıma makineleri çok çeşitli olanaklar sağlar. Yönlendirici gravür veya freze makinelerinden daha çok yönlü olan CO2 lazer kazıma makineleri, ahşap ürünleri, deri ve akrilik malzemeleri gravürleyebilir, Camları veya seramik malzemeleri kazıyabilir, taş veya plastik üzerine gravür yapabilir, kaplanmış metal plakaları markalayabilir, kumaş ve deri üzerine kazıma ve çok daha fazlasını hızlı ve kolay bir şekilde yapabilir!


Epilog Laser sistemleri kolay kullanım özellikleri, kazıma hassasiyeti ve yüksek hızları sayesinde yeni başlayanlardan deneyimli girişimcilere kadar herkese fikirlerini ve ürünlerini dakikalar içinde yapma olanağı sağlar. Bir ofis yazıcısı kadar kolay kullanım için tasarlanan CO2 veya fiber lazer kazıma makinesi, herhangi bir grafik tasarım yazılımıyla tasarımlar oluşturmanıza ve lazer makinenizle doğrudan herhangi bir ürün üzerine "yazdırmanıza" olanak tanır.





Epilog Lazer Makineleri


Fusion Pro, Fusion Edge ve Zing Laser serilerimiz gibi CO2 lazer makine serileri, ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde yapılandırılabilen çeşitli hızlarda ve lazer güçlerinde gelir.


Lazer Kaynağı: CO2 lazer, 30-120 watt

Çalışma Alanı: 16 "x 12" (406 x 305 mm) en fazla 40 "x 28" (1016 x 711 mm)

Maksimum Malzeme Kalınlığı: 4 "(102 mm) ila 13,25" (336 mm)



CO2 lazer kazıma makinesi ile hangi malzemeler uyumludur?


  • Ahşap

  • Akrilik

  • Kumaş

  • Bardak

  • Taş, Mermer ve Granit

  • Deri

  • Eloksallı Alüminyum

  • Kağıt ve Karton

  • Damga Lastik

Ve daha fazlası!


Epilog Lazer makinesi nasıl çalışır?


Lazer makineleri ofis yazıcılarına benzer şekilde çalışır, bu nedenle işlem basittir. Epilog ile kesme ve kazıma, şu üç adımı takip etmek kadar kolaydır: tasarımınızı ve baskınızı seçin, hız ve güç ayarlarıyla malzemeniz için lazeri yapılandırın ve lazere GO düğmesine basın!



Tasarım ve Dizayn

Adobe Illustrator®, CorelDRAW® ve Inkscape gibi hemen hemen her vektör grafik tasarım programında kendi tasarımınızı oluşturun, sayısız lazer Sample Club grafiğimizden birini kullanın veya bir stok illüstrasyonundan kazımak istediğiniz herhangi bir görüntüyü indirin ve içe aktarın ve fotoğrafçılık sitesi.



Lazer Kurulumu

Tasarımınızı bir dosya yazdırıyormuşsunuz gibi lazer makinesine gönderin. Epilog Laser Software Suite veya yazıcı sürücüsünün yardımıyla, kullanmak istediğiniz lazer parametrelerini (hız ve güç gibi) belirleyin veya kapsamlı Epilog Laser veritabanından varsayılan malzeme ayarlarını seçin.



Lazer Kazıma

Dosyanızı lazer kontrol panelinden seçin, gravür malzemenizi makineye yükleyin, kapıyı kapatın ve DEVAM'a basın. Lazer kazıma makinesi gerisini halleder!





Epilog Lazer Kazıma Makinasına Sahip Olmanın Avantajları



Lazer Kazıma ve Özelleştirme


Epilog lazer makineleri, lazer makinelerimizde yer alan devrim niteliğindeki hareket kontrol sisteminin hassasiyeti sayesinde tasarımları yüksek çözünürlükte (1200DPI) maksimum hızda kazıyabilir. Epilog ile hayal ettiğiniz her şeyi lazerle kesin ve kazıyın!




Tasarımlarınızı Lazerle Kesin


Lazer kesim makineleri, kağıt, akrilik, ahşap veya MDF ve daha fazlası üzerinde çok karmaşık ve karmaşık tasarımları kesebilir. Özel tebrik kartlarını, 3B modeller ve prototipler için parçalar, lastik damgalar, ahşap kaplamalar (intarsia) ve daha fazlasını kesebilirsiniz. Lazer makinesi ile tek sınır hayal gücünüzdür.



Hızlı ve Kolay Malzeme Konumlandırma


Lazerle dağlanacak nesneleri veya nesneleri kolayca konumlandırın. Parçalarınızı veya malzemelerinizi yerleştirmek için sol üst köşeyi başlangıç ​​konumu olarak kullanın veya lazer kafasını ve başlangıç ​​konumunu nesnenin kazınacağı veya kesileceği yere kolayca taşıyın.




Herhangi Bir Ürünü Kişiselleştirin


Herhangi bir ürünü alın ve bir logoyu, fotoğrafı veya herhangi bir özel tasarımı lazerle kazıyarak ona kişiselleştirilmiş bir dokunuş verin. Böylesine geniş bir lazer edilebilir malzeme yelpazesiyle (ahşap, cam, deri, metakrilat veya karton gibi), promosyon hediyeler, kimlik plakaları, kupalar ve hatta mücevherler dahil hemen hemen her nesneyi özelleştirebilirsiniz.



Çift Lazer Kaynağı Seçenekleri

Mevcut (CO2 ve Fiber kombinasyonu) Lazer makinenize bir fiber lazer ekleyerek CO2 lazer makinenizi her tür çıplak metali kazıyabilir ve markalayabilir hale getirin. Fusion Pro serisindekiler gibi çift kaynaklı lazer makineleri, ürün çeşitliliğinizi artırmanıza ve böylece işletmenizin sunduğu yetenek ve hizmetleri artırmanıza olanak tanır. Her türlü malzemeyi kazıma ve / veya kesme becerisi, müşterilerinize istedikleri hizmetleri sunmanın yanı sıra rekabette rekabet avantajı sağlayacaktır.



IRIS ™ Kamera Konumlandırma Sistemi (Yalnızca Fusion Pro) Lazer tasarımlarınızın malzemeniz veya ürününüz üzerinde hızlı bir şekilde konumlandırılması için Fusion Pro, üstün IRIS ™ kamera sistemi ile donatılmıştır. Epilog'un yenilikçi lazer yazılımı, kamera optik teknolojisi ve kullanıcı dostu yaklaşımı sayesinde, tasarımlarınızı ekranda görünmesini istediğiniz konuma sürükleyip bırakabilirsiniz ve lazer lazerle tasarımı lazerle kazıyacak veya kesecektir. malzeme üzerinde tam olarak aynı konum.


Makine Önerileri


İster endüstriyel bir imalatçı, ister küçük bir işletme, okul veya hobi sahibi olun, ihtiyaçlarınızı karşılayacak lazer makinesine sahibiz. Lazer kazıma isim plakalarından yön işaretlerine ve ödüllere kadar, lazer makinelerimiz her şeyi yapacak şekilde tasarlanmıştır. Tam ürün yelpazemize bir göz atın.


Epilog Lazer Kazıma Makinasının Avantajları


ÇEŞİTLİ MALZEME KULLANIN

İster ahşap, mermer, cam, deri, kumaş, kağıt, metal veya daha fazlası ile çalışın, sizin için çalışacak bir lazer sistemimiz var!


KULLANIM KOLAYLIĞI İÇİN TASARLANDI

Lazer, bilgisayarınıza bir yazıcı gibi USB veya Ethernet üzerinden bağlanır. Lazer kazımaya başlamak için seçtiğiniz vektör tabanlı tasarım yazılımını kullanın!


KULLANIMI GÜVENLİ - 2. Sınıf Lazer

Lazerin birbirine kenetlenmiş metal muhafazası, herhangi bir atölyede, evde veya ofiste güvenli kullanıma izin veren 2. sınıf bir güvenlik derecesi taşır.


YARATICILIK AKIŞINIZA YARDIMCI OLACAK

Ne yaratmak istediğinizden emin değil misiniz? Epilog, Örnek Kulübümüz, Youtube kanalımız, Instagram ve Facebook Hayranları sayfamızdan ilham almak için kaynaklar sağlar.


UYGUN FİYATLI TASARIM

Epilog'un masaüstü lazer sistemi, ilk lazer sisteminiz için mükemmel bir seçimdir. Zing 16, birinci sınıf bileşenleri ve en yüksek kaliteli gravürü uygun fiyatlı bir masaüstü paketinde birleştirir.


UZUN ÖMÜRLÜ, HAVA SOĞUTMALI METAL LAZER TÜPLER

Epilog'un metal ve seramik lazer tüpleri, daha yüksek kalitede kesme ve kazıma sağlarken, daha uzun ömür ve daha düşük şarj maliyetlerinin faydalarını birleştirir.


Ek Lazer Kazınmış Uygulamalar ve Projeler



Kişiselleştirilmiş Ahşap Hediyeler
Akrilik Ödüller ve Kupalar
Cihaz ve Elektronik Dişli Kazıma

Cam Bardak ve Bar Takımları
Lazer Kazınmış Fotoğraf Gravürleri
Metal Parçaları Seri Numaraları

Epilog Laser Sistemleri hakkında daha fazla bilgi için 0212 320 26 60 pbx,


www.carepromo.com

613 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page