Lazer Kesim ve Markalama ile Tabela Yapımı
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Lazer Kesim ve Markalama ile Tabela Yapımı

Tabela şirketleri, işlerinde lazerlerin değerini keşfediyor. Lazerler, ekleyebileceği çok yönlülük ile tabela ve yönlendirme üreten reklam firmaları için ürün hatlarını hayal bile edemeyecekleri şekillerde genişletebilen bir cihaz.




Benson & Associates'ten Bill Benson'ın Epilog Laser sisteminin çok yönlülüğünü gösterdiğini ve işini nasıl geliştirdiğini anlattığı videomuzu aşağıda izleyebilirsiniz.





Lazer ile hangi malzemeleri kesebilirim?


Lazer, akrilik, ahşap, plastik, gravür plastiği, tabela köpüğü ve çok daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli tabela malzemelerini kesebilir ve aşındırabilir siniz.


Hangi yazılımı öğrenmem gerekiyor?


Lazer sistemlerimizin en güzel yanlarından biri, herhangi bir programlama gerektirmemesidir. Görüntünüzü herhangi bir grafik yazılımında kurun ve lazere yazdırın. Dakikalar içinde çalışmaya başlayacaksınız!


Bir lazerle işimi nasıl genişletebilirim?


Bir lazerle müşterilerinize onlara hizmet etmenin daha fazla yolunu sunabilirsiniz. şirketlerinin ödüllerini kazıyın, promosyon ürünlerini kazıyın ve daha fazlasını yapın.


Özel bir tasarım oluşturmak ne kadar zor?


Halihazırda herhangi bir grafik tasarım yazılımı kullanıyor musunuz? O zaman tasarımlarınızı lazere götürmek için zaten sisteminiz hazır. Resminizi kağıda yazdırıyormuş gibi yazdır komutu ile lazerinizi yollayın. Lazer yazıcınız gibi çalışır.


Lazer ile hangi malzemeleri kullanabilirim?


Ahşap, akrilik, plastik, mermer, kumaş ve çok daha fazlasını aynı lazerle kazıyın ve/veya kesin.


Epilog Lazer hakkında nasıl daha fazla bilgi edinebilirim?


0212 320 26 60 pbx nolu numaradan broşür ve demo için bizimle iletişime geçin.


108 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page