Lazer Markalama İhtiyacınız mı var ? İşletme Bünyenizde Çözerek Para ve Zamandan Tasarruf Edin!
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Lazer Markalama İhtiyacınız mı var ? İşletme Bünyenizde Çözerek Para ve Zamandan Tasarruf Edin!



Gelecek haftaki bir etkinlik için logolu bir promosyon ürününe ihtiyacınız var. Ne yaparsınız? Bir promosyon şirketinden acele yüksek ücretleri ve yüksek nakliye ücretleri ödeyerek mi almayı tercih edersiniz yoksa lazerinizi ateşler ve hızlı bir şekilde 100 parça promosyon ürünü üretmeyi mi? Özellikle promosyon ürünlerinde verilecek kişiye özel bir mesaj ve isim eklenmek çok önemlidir. Bunun içinde sıklıkla Lazer cihazları sıklıkla kullanılmaktadır.


Yakın zamana kadar, çoğu küçük ve orta ölçekli işletme, kurumsal hediye ve plaket ürün üretimi, yönlendirme, tabela yapımı, promosyon ürünlerini markalama ve diğer lazer uygulamaları için lazer kazıma ve kesme işlerini dışarıdan temin ediyordu. Bununla birlikte, ekipman ve teknolojideki gelişmeler, lazer kazıma ve kesme yeteneklerini şirket içinde getirmenin önündeki ekonomik engeli büyük ölçüde kaldırmıştır.



Lazer kazıma/kesme hizmetlerine olan talep ve üretim çalışmaları arttıkça, üreticiler aracılardan kaynaklanan artan maliyetlerle karşı karşıya kalmaktadır. Bu nedenle, birçok üretici bu işlevi kendi bünyesine taşımayı düşünüyor. Lazer kazımayı içeren yeni ürünler pazarda ilgi kazandıkça ve dış kaynaklı iş hacmi arttıkça, özel lazer hizmetlerine yapılan aylık harcamaların artık yüksek maliyetli olduğu bir nokta geliyor.


Bazen, tedarikçilerle iletişim kurmak ve üretim programlarında yer ayırmak için geçen süre, bir günden bir haftaya (veya daha fazla!) kadar gecikmelere yol açabilir. Üreticiler, kendi fabrikalarına lazer ekipmanı kurarak üretim ve teslimat sürelerini azaltabilirler. Teslimat süresi baskısı ve öngörülemeyen müşteri talebini karşılama ihtiyacı, lazer kesimin kontrolünü ele alarak ve lazer kazıma/kesme kaynaklarının bünye içerisinde mevcut olmasıyla en aza indirilebilir.


Ekonomik Giriş Serileri Zing


Teknolojideki ilerlemeler sayesinde, daha önce yalnızca büyük ölçekli endüstriyel gravür makinelerinde bulunan birçok özellik, şimdi daha küçük masaüstü modellerinde bulunurken, makul bir fiyat ve aynı yüksek kaliteli sonuçları sağlar. Günümüzün lazerleri, verimi artırmaya ve hurda oranlarını düşürmeye yardımcı olacak hız, üretkenlik ve verimlilik sunar. Tasarım ve üretim süreçlerinin sürekli iyileştirilmesi, eski modellere göre daha dayanıklı ve daha az bakım gerektiren lazer sistemleri üretilmektedir. Teknoloji ilerlemeye devam ederken, lazer oyma/kesme makineleri oldukça kullanıcı dostu olmaya devam ediyor.


Lazer markalama işlemi kalıcı, net, son derece ayrıntılı bir marka oluşturur ve görüntülerin inç başına 1.000 - 1.200 noktaya (DPI) kadar gravürlenmesine olanak tanır. Lazerler ayrıca ürünleri kişiselleştirmek için son derece hızlı bir yol sağlar. Birden fazla parçanın aynı anda kazınması, kullanıcının nesneleri yerinde tutmak için hızlı bir şekilde bir mastar oluşturmasına ve lazerin çalışma alanına sığacak kadar çok parçayı kazımasına olanak tanıyan bir lazer sistemi ile daha kolay hale getirilmiştir.




Bazı üreticiler, belirli lazer iş konfigürasyonlarını ve uygulama ayarlarını geliştirmek için gereken kurum içi uzmanlığın bulunup bulunmadığı konusunda endişe duyabilir. Ancak, Epilog sistemlerinin öğrenilmesi son derece kolaydır ve özel yazılımların kullanılmasını gerektirmez. Ayrıca, Epilog Job Manager, lazere gönderilen herhangi bir işi kaydetmenize ve yeniden erişmenize olanak tanıyan güçlü bir araçtır. İşleri önizleyin, geçmiş çalışmalarda kullanılan ayarları görüntüleyin, projeleri yeniden çalıştırın ve işleri düzenli tutun. Lazer serimizdeki mevcut sistemlerden herhangi birinde bu değerli kaynağa güvenebilirsiniz.



Orijinal kullanım amaçlarına ek olarak, bir lazer sistemini şirket bünyesine katmak, üreticilerin kalem veya giysi gibi kendi promosyon ürünlerini markalaştırmalarına ve şirket dizüstü bilgisayarları ve cep telefonları gibi ürünleri seri numarası eklemeye ve kişiselleştirmeye olanak tanır. Ayrıca kendi iç/dış tabelalarını tasarlayabilir, müşterileri için hediyeleri kişiselleştirebilir ve çalışanlara özel ürünleri geliştirebilirler. MP3 çalarlara, iPod'lara, iPad'lere, dizüstü bilgisayarlara ve cep telefonlarına özel grafikler kazımak, lazer için inanılmaz derecede popüler bir uygulamadır.


Bir dahaki sefere ürününüzü kişiselleştirmek için sıkı bir son teslim tarihiyle karşı karşıya kaldığınızda, müşterinizi şirket içi gravür hizmetleriyle etkilemeye hazır olabilirsiniz. İşletmenizin içinde lazer kazımanın ürün kalitesini, iş akışı verimliliğini ve kârlılığınızı nasıl iyileştirebileceğini öğrenmek için 0212 320 26 60 nolu telefondan bizimle iletişime geçin.


www.carepromo.com - 0212 320 26 60 pbx

54 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page