Lazerle Plastik Markalama
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Lazerle Plastik Markalama

Epilog Laser sistemlerinin fiber lazeri, mühendislik ürünü plastik parçaları barkodlar, seri numaraları ve logolarla markalamak için mükemmel bir seçimdir. Plastik markalama sistemlerimiz çeşitli boyutlarda mevcuttur. Böylece büyük parçaları birer birer lazerle markalayabilir veya yüzlerce parçayı aynı anda kazımak için tüm çalışma tablası boyunca yükleyebilirsiniz.




Ytterbium Fiber Lazer (1062 nm) teknolojisini kullanan fiber lazer serimiz, plastiğin içindeki kimyasallarla reaksiyona girerek plastiğin üzerinde siyah, beyaz, turuncu veya çok sayıda renkli kalıcı bir iz oluşturarak plastik parçanızda hızlı bir şekilde markalamanızı sağlar.




Yüksek kaliteli bir plastik markalama makinesi mi arıyorsunuz?


1200 dpi'ye kadar markalama çözünürlüğü ile plastik parçaları yüksek kaliteli bir iz ile kolayca markalayabilirsiniz.


Halihazırda kullanmakta olduğunuz yazılımı mı kullanmak istiyorsunuz?


Fiber lazer sistemlerimizi AutoCAD, Bartender, Adobe ve CorelDRAW dahil olmak üzere neredeyse tüm Windows tabanlı yazılımlardan çalıştırabiliesiniz. Lazeri bir ethernet veya USB bağlantısı aracılığıyla bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz.




Plastikleri lazerle kazımak istiyorsunuz?


Plastikleri markalamanın yanı sıra, plastik oyma makineleri olarak çalışan ve 1/2" kalınlığa kadar plastikleri kesen CO2 lazerlerimiz de var.


Markalama için dışarıya ihtiyaç olmadan şirket içinde mi yapmak istiyorsunuz?


Pahalı plastik markalamaları şirket içinde getirerek masraflarınızı azaltın. İşletmenize bir fiber lazer sistemi ekleyerek maliyetleri düşürebilir ve sattığınız ürünlere değer katabilecek lazer için sürekli yeni projeler bulabilirsiniz.


Son derece küçük yazı tipi boyutlarını kazımanız mı gerekiyor?


Yazı tiplerini 2,5 puntoya kadar işaretleyebilirsiniz. fiber lazerlerimizle yazılan yazı boyutunu olarak okumak için bir mikroskoba ihtiyacınız olacak, ancak kazımak mümkün!






Lazeri çalıştırmak için çalışanları hızlı bir şekilde eğitmeyi düşünüyorsunuz?


Epilog fiber lazer sistemi ile yeni yazılım öğrenmeye gerek yoktur. Şu anda barkodlarınızı oluşturmak için kullandığınız yazılım muhtemelen lazeri çalıştıracaktır. Çalışanları özel yazılımlar konusunda eğitmek ve yeniden eğitmek için zaman harcamanıza gerek yok.


Barkodlanacak parçalarınız büyük mü? (48" x 36" x 12,5" boyutuna kadar).


Lazer ışınını bir dizi ayna aracılığıyla yönlendiren fiber lazer sistemlerimiz, 48" x 36" (1219 x 914 mm) boyutuna kadar geniş bir çalışma alanını markalamak üzere tasarlanmıştır. Uçan optik tasarım, Epilog'un CO2 lazer markalama ve kesme sistemlerindeki uzun yıllara dayanan üretim deneyiminden doğan son teknoloji X/Y mekanik tasarımıdır.


Parçalarınız bir kalıp oluşturmak ve aynı anda birden fazla parçayı markalamanız mı lazım?


Parçalarınızı yerleştirmek için bir kalıp oluşturun ve aynı anda yüzlerce parçayı kazıyın. Sistemlerimiz, güçlü hidrolik desteklere sahip bir ön erişim kapısına sahiptir ve parçalarınızı üst pencere kapısından veya lazer sisteminin ön tarafından kolayca yerleştirmenize olanak tanır. Bu güvenlik kilitli kapıların her ikisi de hızlı ve verimli parça yerleştirme ve çıkarma sağlar. Her seferinde bir parçayı kazımak yerine aynı anda pek çok ürünü markalayabilirsiniz.

93 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page