Metal Şişe Lazer Markalama
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Metal Şişe Lazer Markalama

Yerel bira barları ve meyhanelerdeki büyük artışla, lazer kazıma metal şişeler hızla popüler bir lazer uygulaması haline geliyor. Sadece işinizi markalaştırmakla kalmaz, aynı zamanda bir şişenin üzerine bir müşterinin adını yazarsınız ve ömür boyu hayranınız olur! CerMark gibi bir lazer markalama ajanı kullanmak, bu metal şişelerin CO2 lazerler ile markalanmasını sağlar! Nasıl mı çalışır? Lazerden gelen ısı, markalama ajanını metale bağlayarak kalıcı bir iz oluşturur.


Burada, bu paslanmaz çelik şişeleri markalamak için bir Cermark markalama spreyi kullandık. Nasıl yaptığımızı öğrenmek için okumaya devam edin.



Aşağıdaki ayarlara sahip 60 watt'lık bir Helix kullandık:

Raster: Hız 15% // Güç 100% // DPI 600 // Stucki



Gravür dosyalarını indirin ve resmi buna göre ayarlayın. Metal Şişen,n


boyutuna bağlı olarak, tasarımın boyutlarını uygun şekilde uyacak şekilde değiştirmeniz gerekebilir.




Şişeyi CerMark metal markalama spreyi ile kaplayın ve kurumasını bekleyin. Bir fiber lazeriniz varsa, bu sistemler çıplak metal markalama için tasarlandığından bu ön işlem adımını atlayabilirsiniz. Özel metaliniz için önerilen ayarlar için fiber lazer kullanım kılavuzunuzu kontrol ettiğinizden emin olun. Şimdi döner tablayı kurma zamanı. Döner tablayı yerleştirmek için gravür tablasını indirin, vektörü veya gravür tablasını çıkarın ve makinenizi kapatın. Döner aparatı takın ve ardından lazeri yeniden başlatın. Lazer kafası, döner için yeni bir ana konuma taşınacaktır.



Tasarımı ayarladıktan sonra, işi lazere gönderin ve "GO" tuşuna basın! Lazer, markalama ajanını metale bağlar ve kalıcı bir tasarıma sahip olursunuz. Bir kez kazındıktan sonra kalan markalama ajanını ıslak bir bezle çıkarın ve hepsi bu kadar!






CerMark metal markalama spreyleri ve Epilog Laser sistemleri ile yapabilecekleriniz hakkında detaylı bilgi için;

0212 320 26 60 pbx nolu telefondan bizlere ulaşabilrsiniz.

275 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page