Okullarda Lazer Kullanımı
top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Okullarda Lazer Kullanımı

Okul atölye derslerinden güzel sanatlara, dünyanın dört bir yanındaki okullar, makerlab, üniversite laboratuvarları ve meslek lise öğrencilerinin eğitiminde lazerin ne kadar güçlü bir araç olabileceğini her geçen gün daha iyi anlaşılıyor. Lazer sistemi endüstriyel tasarım, güzel sanatlar ve ahşap işleme becerilerini ileri seviyeye taşıyor. Öğrencilerin yaratıcılığını geliştirirken düşünme yetilerini de geliştiriyor.



Kullanım Çeşitliliği

Bir CO2 lazeri güzel sanatlar derslerinde, endüstriyel tasarımda, fen ve çok daha farklı alanda kullanılabilir. Okulunuzdaki yaratıcı müfredat için anında ek seçenekler eklerken ulusal ve uluslararası proje ve yarışmalara ekip yetiştirebilirsiniz.


Bünyede Çözüm

Okul içinde gerekli tabela, yönlendirmeleri yapabilir ve lazerle bağış toplama etkinlikleri için özel ürünler üretimi yapabilirsiniz.



Güvenlik

Epilog'un tüm lazer sistemleri, lazeri öğrencilerinizin çalışması için son derece

güvenli hale getiren kilitleme (interlock) güvenlik işleviyle tasarlanmıştır. Class 2 güvenlik kategori lazer cihazları arasında yer alan Epilog laser sistemlerini Okul ve eğitim kurumunuzda güvenli bir şekilde çalıştırabilirsiniz.



Öğrenmesi Kolay

Öğrencilere lazer üzerinde projelerini dakikalar içinde nasıl yapacaklarını öğretin. Basit Laser Dashboard arayüz ile, Illustrator, CorelDRAW, AutoCAD ve çok daha

fazla programlar ile neredeyse tüm tasarım programlarından doğrudan lazere

yazdırabilirsiniz. Epilog'dan bir lazerle tasarımı gerçeğe dönüştürmek yazıcı ile kağıda yazdırmak kadar basit.


Çok Yönlülük

İster endüstriyel tasarım dersi için bir prototip, ister güzel sanat dersi için bir multi teknik heykel veya ahşap işleme için bir gravür tasarlıyor olun, lazerle kullanabileceğiniz çok sayıda malzeme, öğrencilerin zihinlerini her türlü yeni ve heyecan verici projeye açar. Lazer ile ahşap, akrilik, plastik, kağıt ve kumaş v.b. ürünleri kesebilir; ahşap, mermer, cam, seramik ve çok daha fazlasını kazıyabilirsiniz. Öğrencilerinizin cam, seramik ve çok daha fazlasına materyal ile çalışabildiğini hayal edin. Çıkabilecek ürün ve olasılıklar çok fazla...


Ek Gelir

Her tür üründe okul logoları eklenmiş ürünleri satarak okul için bağış toplamayı bile sağlayabilirsiniz. Okul tabelaları, kapı işaretleri, ödül ve plaketler, her tür ürün üzerinde okul logolarını ekleyebilir ve kurum içinde ek katkı oluşturulabilirsiniz. Okul tabelaları, kapı işaretleri, ödüller ve plaketlerin tümü lazer ile kolayca yapılabilir.



Tek Makine

İster hediye kutularını markalamak ve süsleri kesmek için küçük, giriş seviyesi bir sistem olsun ister dolap kapaklarını oymak için geniş formatlı bir makine, farklı ihtiyaçları karşılamak için geniş bir ürün hattında lazer sistemleri üretiyoruz.



Daha detaylı bilgi için;

0212 320 26 60 pbx - www.carepromo.com

53 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page