Ödül, Kupa ve Plaket sektöründe Lazer Kullanımı
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Ödül, Kupa ve Plaket sektöründe Lazer Kullanımı

Ödül Endüstrisi için Epilog Lazer sistemleri


Lazerlerimiz birçok uygulamanın üstesinden gelebilse de, Epilog laser sistemleri 1988'den beri ödül endüstrisinde başarılı bir şekilde etkin olarak kullanılmaktadır.

O zamandan beri, bu alandaki müşterilerimiz, kupalar üzerine isim plakaları yapma ile başlayıp lazer sistemlerimizin kesim ve markalama yeteneği ile pek çok benzersiz, özelleştirilmiş ödüller oluşturmaya geçtiler. Müşterilerimizden biri, müzikteki en yüksek başarı olan, gıpta ile bakılan Grammy Ödülü'nü bile hazırladı!



Kurumsal ödüllerden çalışan yaka kartlarına, öğrenci kupalarından ve çok daha fazlasına kadar, Epilog Lazer makinelerinin o çok yönlü ve kullanıcı dostu özellikleri sayesinde ihtiyacınız olan hemen hemen her türlü ödülü hızlı ve kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.


Neler Yapabilirsiniz ?


İster önceden hazırlanmış bir kupayı kişiselleştirin, ister özel akrilik ödüller verin, isterseniz lazer plakaları ile isim levhaları ekleyin veya özel ödül oluşturmak için çeşitli malzemeler kullanın, Epilog lazer sistemleri ile eşsiz ödül ve plaketler üretin.




Olasılıkları Hayal Edin!


Epilog Lazer makineleri pek çok malzemeyle çalışmak için uyumludur. Lazer kazıma ödüller ve plaketler sadece birer başlangıç! Kişiselleştirilmiş ürünler satış potansiyeli fazla olan ürünlerdir. Bu nedenle çeşitli ürünler sunmak için ödül endüstrisinin ötesine geçebilirsiniz; özelleştirilmiş kesme tahtaları, lazerle kesilmiş tebrik kartları ve davetiyeler hatta lazerle gravürlenmiş düğün fotoğrafları. Tek sınır hayal gücünüz!



Kurumsal Ödüller

İster en iyi satışı yapan personel başarısını, ister müşteri hizmetleri söz konusu olduğunda ekstra yol kat eden çalışanları takdir ediyor olun, kurumsal ödüller, çalışanların kendilerine değer verildiğini bilmelerini sağlarken iyi bir iş kapısıdırlar.





Akademik Ödüller

İlköğretimden yüksek öğretime kadar akademik başarılar ödüllerin sıklıkla kullanıldığı alanlardır. İster yeni bir mezunun diplomasını tahta bir plaket üzerine kazıyın, isterseniz münazara ekibi için kupa yapın. Epilog lazer ile akademik başarı ödüllerini kolayca üretin.



Spor Ödülleri

Futboldan kolej sporlarına kadar, Epilog sistemleri uzun süredir spor başarı ödülleri üretmek için kullanılmaktadır. Üstelik sadece ödüllerle bitmiyor. Bu alanda madalyalar, mataralar, beyzbol sopası gibi spor ürünleri de var!



Keşfetmek!


Ağaç işlemeden tabela yapımına kadar, Epilog Lazer makineleri çok çeşitli endüstrilerde kullanılmaktadır. Sistemlerimiz çok yönlü ve kullanıcı dostu olduğundan, müşterilerimiz genellikle kendilerini müşterilere daha fazlasını sunmak için orijinal uygulamalarını lazer ile özelleştirmektedirler. İlhamla dolu örnek kütüphane ile bir lazerle oluşturabileceğiniz şeyleri keşfedebilirsiniz.


Bir lazer ile başka ne yapabilir?


Lazerler, birçok malzemeyle çalışan ve neredeyse her projeye benzersiz bir dokunuş katmak için kullanılabilen çok yönlü makinelerdir. Diğer bazı popüler lazer uygulamalar hakkında bilgi almak için;


0212 320 26 60 pbx - www.carepromo.com

87 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page