Düğün fotoğrafçılığı sektöründeki teknolojik değişime uyum - Lazer Gravür
top of page
  • Gökhan Yılmaz - CarePromo

Düğün fotoğrafçılığı sektöründeki teknolojik değişime uyum - Lazer Gravür

Bir Epilog Lazer makinesi ile gerçekten ölümsüz bir düğün fotoğrafı oluşturun...

Fotoğrafçılar teknolojiye uyum sağlama konusunda deneyimliler. İster fotoğraf çekimlerini kolay hala getiren daha portatif ekipman olsun, isterse en iyi resim için düğünleri paparazzi benzeri yarışmalara dönüştüren yüksek çözünürlüklü telefon kameraları, fotoğrafçılığın yıllar içinde çok sıklıkla değiştiğini ve fotoğrafçıların bu değişime uyum sağlama yollarını bulduklarını gördük. Bazı teknolojiler diğerlerinden daha faydalı ve kazançlı dönüşümler sağlar. ancak örneğin son yıllarda hızla yayılmayan başlayan fotoğraf sektöründe karışık medyaya ve fotoğrafçılığa nasıl baktığını değiştirmeye başlayan şey, birçok düğün fotoğrafçısının ürün ve hizmet paketlerine lazer gravürünün eklenmesidir.

Sunduğunuz hizmet ve ürünlerin tercih edilme kabiliyeti, bu son derece rekabetçi pazarda etkili bir şekilde öne çıkabilmek için çok önemlidir. Düğün fotoğrafçılığı paketlerinin çoğuna baktığınızda, oldukça benzer seçenekler görürsünüz. Etkinlikteki fotoğrafçıların sayısı, kapsama saatleri, çevrimiçi galeriye erişim gibi seçenekler uzasa da temelde liste oldukça standart. Bir çift, her biri güzel fotoğraflar çeken üç fotoğrafçıyla konuştuğunda, daha düşük bir paket fiyatını tercihin dışında öne çıkmanın bir yolunu nedir? Bazı fotoğrafçılar, kendi düğün nişlerini yaratarak, örneğin şehir düğünlerinde uzmanlaşarak hizmetlerini farklılaştırırlar. Diğerleri düğün albümleri ve fotoğraf kutuları gibi benzersiz düğün sonrası hizmetleri sunarak öne çıkıyor. Ama gerçekten eşsiz hizmet olarak neler sunabilir?

Deri, ahşap, granit gibi metaryellere düğün fotoğrafları kazınması

Oluşmaya başlayan muhteşem bir fikir, çiftin evinde gerçekten muhteşem bir gösteri yapan lazerle oyulmuş düğün fotoğraflarının eklenmesidir. Ahşap, mermer, metal ve akrilik çerçevelerin tümü, Epilog lazerler ile fotoğrafçılıkta kullanılan muhteşem düğün resmi gravürlerine dönüştürülerek tercih sebebi ve kazanç kapısı olabilir. İster bir şarap kutusu gibi bitmiş bir parçaya ister albüm kapağı isterse de resim çerçevesi için bağımsız bir resim olarak bir fotoğraf ekliyor olun, lazer gravürleri başka bir yerde kolayca bulunamayacakları benzersiz bir görünüm yaratırlar.

Gravür için iyi bir fotoğraf nedir?

Lazer ile oyulmuş fotoğraflar son derece popüler olsa da, oymacılar bazen birlikte çalıştıkları ortam üzerinde istenen görünümü elde etmekte zorlanıyorlar. Düğün fotoğraflarını veya bu konuyla ilgili herhangi bir fotoğrafı gravür etmeden önce, sürecin nasıl çalıştığını anlamak önemlidir.

Akılda tutulması gereken ilk şey, her fotoğrafın iyi bir şekilde kazımayacağı gerçeğidir. Peki, bir fotoğraf, gravür için ideal kılan nedir?

Gölgeleme: fotoğrafınızdaki ışıktan karanlığa çeşitli renklerde olduğundan emin olun. Çok fazla gökyüzüne sahip olan tek renkli bir fotoğraf, kazınmışken çok fazla görsel ilgi göstermez ve gölgelerde bir çift ayakta durmak gibi büyük karanlık alanlara sahip olmaz. Yazdırıldığında görsel olarak ilginç görünmekle birlikte, oyulmuş olduğunda çok fazla ayrıntıyı kaybedecektir.

Bu resim arka planında çok karanlıktır, bu da smokinine çok benzeyecektir, bu yüzden aradığınız sonuçları elde edemezsiniz.

Bu resim arka planında çok karanlıktır, bu da smokinine çok benzeyecektir, bu yüzden aradığınız

sonuçları elde edemezsiniz.

Bu fotoğraf, çeşitli malzemeler üzerinde iyi bir şekilde işlenecek güzel bir gölgeleme ve detaya sahip.

Yakın Çekimli Konular: Fotoğrafınızın bileşimi, dağlamanın kalitesinin ayrılmaz bir parçasıdır. En muhteşem gravürler genellikle ön planda olan çiftler. Çayırda el ele tutuşan çiftin nişan fotoğrafı, sanatsal olarak harika görünüyor, ancak ahşap üzerine kazıldığında detaylarını kaybedecek.

Uzaktaki çift, gravürde kaybolur istenilen sonuç bu fotoğraftan da alınamaz.

Bir çiftin yakın çekimi, kazınmada çok daha grafiksel detay olacak ve ilgi çekici bir foto gravür sağlayacaktır.

Bir Fotoğrafçı neden Mükemmel bir lazer kullanıcısıdır ?

Bir lazer kazıma sistemine bakışınız, çalıştırılması zor çok fazla yer kaplayan saatlerinizi harcayacağınız ve özel eğitimli bir uzman gerektiren korkutucu bir makine parçası olabilir. Ancak gerçek şu ki, lazer sistemlerimiz bir yazıcı gibi çalışan kullanması son derece basit makinelerdir. Üretim için minimum sipariş adedi ise bir taneden daha fazla değildir. Epilog Lazeri kullanmak, dijital fotoğrafınızı tercih ettiğiniz tasarım programına almak ve lazerden yazdırmak kadar basittir.

Lazeri öğrenme eğrisi, makinede değil, resmin üzerindedir. Fotoğrafçılar mükemmel gravürcülerdir, Çünkü neyin niçin iyi bir gravür oluşturduğunu anlarlar. Diğerleri, doğru kompozisyon, ışıklandırma ve kontrast ile bir fotoğraf bulmaya harcadıkları zaman yerine bir fotoğrafçı zaten seçilmiş ve gravür yapmaya hazır mükemmel fotoğrafa sahiptir.. Bir fotoğrafçının doğal grafik tasarım yetenekleri, makineyi kullanmaya mükemmel bir şekilde katkıda bulunur ve fotoğrafınızı Photoshop, Illustrator ve diğer pek çok program dahil birçok tasarım programında ayarlamanıza olanak tanır.

Yardım almak mı, kendi başına yapmak mı ?

İşinize lazer gravürleme özellikleri eklemek için iki seçenek vardır - lazer gravürünü bir Epilog lazeri olan işletmeye yaptırabilir veya küçük formatlı bir lazere yatırım yapabilirsiniz. Her ikisinin de dikkate alınması gereken yararları ve dezavantajları vardır. Lazer gravür işleminizi dışarıdan temin ederken, kendi lazerinizi satın almanız gerekmediğinden, hizmet eklemenin başlangıç ​​maliyeti düşüktür. Çok çeşitli malzemelerle çalışan çok sayıda lazer işletmesinden biri ile anlaşıp işlemeye hazır bir fotoğrafınız olur olmaz yazıya gravüre başlamaya bilirsiniz.

Kendi lazerinize sahip olmanın büyük bir faydası, gravür sürenizi ve teslim sürenizi planlayabilmektir. Lazer gravür hizmetleri genellikle yoğun düğün mevsimlerine denk gelen yoğun dönemlere sahip çok döngüsel bir iştir. Kendi bünyenizde olan lazer bu yoğun süreçte büyük kolaylık beraberinde getirecektir. Kendi lazerinize sahip olmak ayrıca, gravür için en iyi resmi bulmak için gerçek gravür işleminden önce hurda malzemedeki fotoğrafları test edebileceğiniz anlamına gelir. Masaüstü lazere yatırım yapmak, ihtiyacınız olan ekleri içeren yüksek kaliteli bir lazer makinesi için 12.000 $ civarında olacaktır. Ayrıca kendi gravürünüzü yapmaya başlamanız için ekonomik bir yol sağlayan aşağı yukarı aylık 200 $ 'a kadar düşük bir fiyatla leasing kiralama sistemi ile sahip olabilirsiniz.

Daha fazlasını öğrenmek ister misin?

Gravür düğün fotoğrafları gerçekten eşsiz ürünlerdir ve iyi birer kazanç kapısıdır. Bir fotoğrafçı, düğün planlayıcısı veya kişiye özel işler yapan biri olun, bu teklif mevcut hizmet listeniz için harika bir ekleme olacaktır.

Lazer sistemleri ile daha farklı neler yapabileceğinizi görmek için;

www.carepromo.com - 0212 320 26 60 (pbx) bize ulaşın!

70 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page