Epilog Fusion Edge: Epilog Laser'in En Yeni Lazer Makinelerini Keşfedin!
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Epilog Fusion Edge: Epilog Laser'in En Yeni Lazer Makinelerini Keşfedin!

Güncelleme tarihi: 11 May 2022

En son teknolojiyi kompakt, kullanımı kolay bir formatta sunan Epilog'un Fusion Edge lazer makinelerine bir göz atmak için bize katılın.


Epilog Laser Fusion Edge 12 Detaylı İnceleme Videosu



Epilog Laser ürün hattının en yeni üyesi olan Epilog Fusion Edge, küçük formatlı bir sistemde lazer kazıma, kesme ve markalama teknolojisindeki en son teknoloji özellikleri sunar. Fusion Edge 12, saniyede 120 inç'e çıkan gravürleme hızları, sürükle ve bırak IRIS ™ Kamera Sistemi konumlama teknolojisi, 7 inçlik dokunmatik ekranlı kontrol paneli, 24 ”x 12” x 7 ” (610 x 305 x 178 mm) çalışma alanı, 30, 40, 50 veya 60 watt CO2 ve 30 watt fiber lazer kaynağı seçenekleri ile.



Fusion Edge lazer serisinin gelişmiş özelliklerini ayrıntıları ile incelerken bize katılın ve Epilog Lazer makinesinin modern teknolojisinin konseptten ürüne her zamankinden daha hızlı ve verimli bir şekilde geçmenize nasıl yardımcı olabileceğini görmek için yukarıdaki inceleme videomuzu izleyin.



Fusion Edge 12 - Fusion Edge 24 - Fusion Edge 36 Serisi Lazer Makineleri


Fusion Edge Serileri
.pdf
Download PDF • 400KB


24” x 12” x 7” (610 x 305 x 178 mm) çalışma alanına sahip olan Fusion Edge 12, 30, 40, 50 ve 60 watt CO2 tüp seçeneği veya 30 watt fiber lazer kaynağı seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca Epilog Laser Fusion Edge serilerinin IRIS ™ Kamera Sistemini de içermesi, operatörlere lazer çalışma tablasının gerçek zamanlı görüntüsünü vermektedir. Böylece çizim ve grafiklerini hızlı ve doğru bir şekilde tam olarak konumlandırabilirler.


Fusion Edge 24 ise 24" x 24" x 10" ( 610 x 610 x 254 cm) çalışma alanı, 50 ve 60 watt CO2 tüp seçeneği ile gelirken tüm Fusion Edge modellerinde standart özellikler olan Iris kamera konumla, Safe Guard Koruma sistemi ve dokunmatik ekran kontrolü ile geliyor.


Yeni Fusion Edge 36, daha geniş çalışma alanı, kolay tasarım yerleştirme özellikleri ile daha fazlasını sunuyor. Fusion Edge 36, Fusion Edge Laser Serisine en son eklenen sistem olup 36” x 24” (36 inç x 24 inç) boyutuna sahiptir ( 914 x 609 mm) çalışma alanı. 50, 60 ve 80 watt konfigürasyonlarında mevcuttur.



IRIS ™ Kamera Sistemi


IRIS ™ Kamera Sistemi şu an için lazer sektöründe, mevcut en hızlı ve en kolay kamera konumlandırma sistemidir. Bilgisayar ekranında lazer çalışma alanının canlı görüntüsünü sağlayan bir tepegöz kamera ile entegre 'Epilog Software Suit' Epilog yazılım paketi yazılımı ile tasarımı çalışılacak materyal ve ürün üzerinde kolayca yerleştirmeyi sağlar. nanılmaz derecede değerli bir araç ve bu yeni teknolojiyi kamera konumlama sistemi Fusion Edge ile kompakt bir sistemde hizmetinizde.


Epilog Laser Iris Kamera Sistemi Epilog Laser Yazılımı



Dokunmatik Ekran Kontrolü


7 inçlik dokunmatik joystick kontrollü dokunmatik ekran ile İşler arasında seçim yapın, lazeri otomatik odaklayın ve kullanımı kolay dokunmatik ekran arayüzünden bir düğmeye dokunarak işleri yeniden çalıştırın.



Dokunmatik Joystick Kontrollü Ekran



SAFEGUARD ™ Özellikleri:


Epilog Fusion lazer sistemine entegre diğer bir özelliğimiz 'SafeGuard' koruma özelliklerimizdir. Bu sistem kol üzerinde rayda yer alan kapalı kutu gibi sıkı olan bir kayış sistemini içerir. Böylece kapalı ve korunaklı bir alan oluşturarak atık duman, toz ve diğer kirletici unsurların yatak sisteminde yer alan rulman ve kayış sisteminden uzak tutulmasını sağlar. Ayrıca makinenin yanında yine SafeGuard özelliğinin parçası atık duman, parçacık ve kirleticileri uzakta tutan körüğümüz olduğunu fark edeceksiniz. Ayrıca kapalı konik bir lens kutusu içinde yer alan lens aksamına 'air assist' sisteminden sürekli hava gönderilerek çalışma esnasında lens aksamının temiz kalmasına yardımcı olunmaktadır.


Fusion Edge SafeGuard Koruma Özellikleri






Fusion Edge Serisinin öne çıkan özellikleri:

  • IRIS Kamera Konumlandırma Sistemi: Çalışma alanın canlı görüntüsünü veren kamera sistemi ile kolay konumlandırma ve hassas ayarlama.

  • Saniyede 120 İnç (IPS) Gravür Hızı: Daha yüksek hız, daha hızlı üretim.

  • Dokunmatik Ekran Kontrolü: Dosya seçimi, ayarları değiştirme, otomatik odaklama ve daha fazlası.

  • İş İzleme (Job Trace): Kazıma / kesme işinin malzemenizde nerede görüneceğini hızlı bir şekilde net olarak görün.

  • SAFEGUARD ™ Özellikleri: Körük yan muhafazalar, tamamen kapalı bir x ekseni tertibatı ve kapalı lens tertibatı ile lazer makinenizin mekaniğini her zamankinden daha temiz tutulmasını sağlar.

Epilog’un tüm ürün hattında olduğu gibi Fusion Edge, dayanıklılık ve kolay kullanıma sahip en yüksek teknoloji kaliteli bileşenleri içermektedir.


Epilog Laser Fusion Edge ve diğer lazer sistemleri hakkında detaylı bilgi ve demo için;


0212 320 26 60 pbx - www.carepromo.com



340 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page