Epilog Laser Fusion Pro Özelliklerinin Detaylı İncelemesi
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Epilog Laser Fusion Pro Özelliklerinin Detaylı İncelemesi

Lazer sektöründe oyunu değiştiren yeniliklerle dolu Epilog Fusion Pro Lazer Sistemleri...


IRIS KAMERA SİSTEMLİ FUSION PRO LAZER SERİLERİ

165 IPS (saniyede inç) gravür hızlarına çıkan, 5g ivmelenme ve inanılmaz kamera konumlandırma yetenekleri sunan Epilog Laser Sistemlerinin yeni Fusion Pro Lazer Serisi, lazer kazıma / kesme alanında ezber bozan bir üründür.



Fusion Pro Serileri
.pdf
Download PDF • 1.65MB


Gelişmiş Fusion Pro Özellikleri ile Lazer kesim ve kazıma Uygulamaları işlemlerini çok kolay hale getiriyor. Çalışma alanının gerçek zamanlı görüntüsünü sağlayan IRIS kamera sistemi ile konumlandırma çok kolay hale geliyor. Epilog Software Suite tasarımı ekran üstünde ayarlamanızı, IRIS kamera sistemi ile tasarım konumlandırmanızı da bilgisayar ekran üstünde yapmanızı sağlayan yazılım. Lazer sisteminizi kolayca hükmetmenizi sağlayan joystick kontrollü büyük dokunmatik ekran.





IRIS Kamera Sistemi Epilog Software Suite Dokunmatik Ekran




Epilog'un yeni Fusion Pro Lazer sisteminin detaylı inceleme videosu, lazer markalama, kazıma ve kesme işlemlerini her zamankinden daha hızlı ve kolay hale getiren gelişmiş teknolojik özelliklerini göstermektedir.



Bu videoda çeşitli projeleri kazıma ve kesimi ile Fusion Pro serisi ve Epilog yazılım paketi ile entegre IRIS kamera konumlandırma sisteminin gelişmiş özelliklerini, lazer uygulama verimini nasıl artırabileceğini ve lazer işleme iş akışını nasıl kolaylaştıracağını tam olarak öğrenebilirsiniz.


Bilgisayar üzerinden online video beslemesi ile konumlama sağlayan IRIS kamera sistemi, lazer bakım ve temizlik ihtiyacını azaltan ve lens sistemine pozitif hava basıncı sağlayan yeni 'SafeGuard' körüklü ve kapalı lens ve kol sistemi, Kesim ve kazıma ihtiyaçları için yeniden tasarlanmış , slat tabla, vektör kesim tablası ve kazıma tablaları, kilit sistemli açma / kapama anahtarı, dahili kompresör sistemi, rotary aparatı uyumluluğu, poza tanımayı sağlayan lens üstü entegre kamera, joystick kontrollü 7 inç büyüklüğünde dokunmatik ekran, tasarım üzerinde oynama imkanı veren çok yönlü gelişmiş Epilog Software Suite yazılımı, otomatik ve manuel fokus ek yazılımdan kalınlık girerek fokus yapma imkanı, Interlock ile kapalı şekilde çalışan Class 2 sınıfı spesifikasyonlarına uygun güvenlik sistemi ile evde, ofiste, okulda güvenli şekilde kullanma imkanı ve daha fazla özellikleri ile Fusion Pro lazer teknolojisinin geleceği.


Epilog Laser Fusion Pro sistemler hakkında daha detaylı bilgi ve demo için;

0212 320 26 60 pbx nolu telefondan iletişime geçebilirsiniz.

394 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page