Epilog Laser, Lazer hattına Fusion Edge Serisini Ekliyor!
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Epilog Laser, Lazer hattına Fusion Edge Serisini Ekliyor!

Güncelleme tarihi: 11 May 2022

Yeni Fusion Edge, detaylı markalama ve kesim kalitesi, IRIS kamera kolay konumlandırma özellikleri ve 120 IPS kazıma hızı ile lazerde oyunu yeniden tanımlıyor.




Fusion Edge Serileri
.pdf
Download PDF • 400KB


CO2 ve fiber lazer kazıma, kesme ve markalama sistemlerinin önde gelen üreticisi Epilog Laser firması yeni modeli Fusion Edge ürün serisine kattığını duyurmaktan heyecan duyuyor. Bu merakla beklenen makine, Epilog’un Fusion Pro Serisinin en popüler özelliklerinden bazılarını küçük formatlı bir sistemde bir araya getiriyor.



24 ”x 12” x 7” (610 x 305 x 178 mm) çalışma alanına sahip olan Fusion Edge, 30, 40, 50 ve 60 watt CO2 tüp seçeneği veya 30 watt fiber lazer kaynağı seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca Epilog’un IRIS ™ Kamera Sistemini de içermesi, operatörlere lazer çalışma tablasının gerçek zamanlı görüntüsünü vermektedir. Böylece çizim ve grafiklerini hızlı ve doğru bir şekilde tam olarak konumlandırabilirler.



Epilog Laser satış ve pazarlama başkan yardımcısı Mike Dean, "IRIS ™ Kamera Sistemi şu an için lazer sektöründe, mevcut en hızlı ve en kolay kamera konumlandırma sistemi" olduğunu belirtirken, "Müşterilerimiz için inanılmaz derecede değerli bir araç ve bu yeni teknolojiyi kompakt bir sistemde sunmaktan heyecan duyuyoruz." şeklinde yeni sistemi müjdeledi.



Fusion Edge Serisinin öne çıkan özellikleri:

  • IRIS Kamera Konumlandırma Sistemi: Çalışma alanın canlı görüntüsünü veren kamera sistemi ile kolay konumlandırma ve hassas ayarlama.

  • Saniyede 120 İnç (IPS) Gravür Hızı: Daha yüksek hız, daha hızlı üretim.

  • Dokunmatik Ekran Kontrolü: Dosya seçimi, ayarları değiştirme, otomatik odaklama ve daha fazlası.

  • İş İzleme (Job Trace): Kazıma / kesme işinin malzemenizde nerede görüneceğini hızlı bir şekilde net olarak görün.

  • SAFEGUARD ™ Özellikleri: Körük yan muhafazalar, tamamen kapalı bir x ekseni tertibatı ve kapalı lens tertibatı ile lazer makinenizin mekaniğini her zamankinden daha temiz tutulmasını sağlar.

Epilog’un tüm ürün hattında olduğu gibi Fusion Edge, dayanıklılık ve kolay kullanıma sahip en yüksek teknoloji kaliteli bileşenleri içermektedir. Çok yakında Fusion Edge bizler ile...


Daha ayrıntılı bilgi için 0212 320 26 60 pbx nolu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.


287 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page