FOTOĞRAF GRAVÜRÜ İÇİN GÜÇLÜ BİR YAZILIM; PHOTO LASER PLUS
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

FOTOĞRAF GRAVÜRÜ İÇİN GÜÇLÜ BİR YAZILIM; PHOTO LASER PLUS

Epilog Laser, size sektörün en iyi fotoğraf işleme yazılımını sunmak için CADlink ile ortaklık kurdu: Photolaser Plus.



Kullanımı kolay yazılım arayüzü ve güçlü fotoğraf işleme araçları ile şimdiye kadar gördüğünüz en kaliteli fotoğraf gravürünü oluşturmanıza olanak tanır!

Fotoğraf gravürü için endüstrinin tercihi olan Photolaser Plus, içe aktarılan fotoğrafınızı alır ve mümkün olan en net, en ayrıntılı gravür için nokta desenini ve aydınlatmayı optimize etmek üzere işler. Amatör tatil fotoğraflarında ve karanlık arka planlarda bile, düşündüğünüzden daha fazla ayrıntı göreceksiniz. Pek çok fotoğraf işleme aracını tek bir pakette bulacaksınız!


Lazer sisteminiz için mümkün olan en etkili ayarları oluşturmak üzere Epilog'un lazer sistemleriyle test edilmiştir!



  • Kolay CorelDRAW entegrasyonu

  • Fotoğrafları kesilmeye hazır vektör dosyasına dönüştürün

  • Yaka kartları için metni otomatik olarak doldurma

  • Seri Numarası Yazma

  • Değişken Verili Şablon Oluşturma

  • Farklı malzemeler için otomatik fotoğraf gravürü (ahşap, pleksi, cam, deri, granit, v.b.)



HAZIR FOTOĞRAF AYARLARI

Yeni başlayanlar otomatik süreci sever, ancak bir uzmansanız veya daha fazla kontrol istiyorsanız, etkileşimli mod ile fotoğrafın histogramını, eşiğini, dithering (noktalama) deseni ve çok daha fazlasını kontrol etmenizi sağlar. Bu yazılım, tüm beceri seviyeleri için tasarlanmıştır ve onu nasıl kullanmak istediğinizi seçmenize olanak tanır. Başka hiçbir lazer fotoğraf işleme yazılımı, kullanımı bu kadar kolay

veya güçlü değildir.


ÖZEL AYARLAR

Photolaser Plus ile değiştirilemeyen ön ayarlı ayarlara takılıp kalmazsınız. Beğendiğiniz bir ayar yaptığınızda, ileride benzer fotoğraflar için saklayın. Daha koyu arka plana sahip manzara fotoğrafları için mükemmel ayarı buldunuz mu? Kaydedin ve ihtiyacınız olduğunda bu ayarlara erişin. Ya da belki de insanların fotoğraflarını mermer üzerine kazımak için daha iyi bir ayar keşfettiniz? Özel ayarları kalıcı olarak kaydetmek kolaydır. Beğendiğimiz bir ayar bulduğumuzda sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.


Müşterilerimize sürekli eğitim kaynaklarını sağlama şirket felsefemizi ile yaptığımız güncellemeleri çevrimiçi olarak edinebilirsiniz. Yeni ayarlar için sürekli olarak farklı malzemeleri test edeceğiz. Sevdiğiniz

bir ayar bulursanız, bize gönderin, çevrimiçi paylaşalım.



Broşürü İndir

Epilog Photo Laser Plus - net
.pdf
Download PDF • 335KB


Ücretsiz Engrave Lab Programını Dene


85 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page