Lazer Kesim Nasıl Yapılır ?
top of page
  • Yazarın fotoğrafıGökhan Yılmaz - Care Promo

Lazer Kesim Nasıl Yapılır ?


Lazer Kesim Makineleri - Ne Yapmak İstersiniz?

Epilog'un CO2 lazer kesim makineleri çok çeşitli fırsatlar ve olanaklar sağlar. Epilog'un lazer kesicilerinin çok yönlülüğü, hızı ve hassasiyeti, tek kolay kullanılabilir tek makine konsepti ile üreticilerin, hobici ve girişimcilerin maketten modele kupadan ve ödüle kadar pek çok ürün üretmesini sağlar.


Lazer makineleri, ahşap, kağıt, plastik, kumaş, köpük ve çok daha fazlasını yüksek hassasiyet ve hızda kesebilir. Lazerler diğer kesme teknolojilerine göre açık bir avantaj sağlarlar. Epilog'un lazer sistemleri, bir yazıcı kadar kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Seçtiğiniz bir grafik yazılım programında bir tasarım oluşturabilir ve bunu doğrudan lazer kesim makinesine yazdırabilirsiniz.



Akrilik Lazer Kesim Aslan



Epilog Lazer Kesim Makineleri


Epilog'un yüksek hızlı CO2 lazer makineleri, bütçenize ve uygulama işlemleri için ihtiyaçlarınıza uyacak çeşitli konfigürasyonlara göre yapılandırmalara sahiptir.

  • Lazer Kaynağı: CO2 lazer, 30-120 watt

  • Çalışma Alanı: 16 "x 12" (406 x 305 mm) en fazla 40 "x 28" (1016 x 711 mm)

  • Malzeme Yüksekliği: 4,5 "(114 mm) ila 13,25" (336 mm)

CO2 lazer kesim makinesiyle uyumlu malzemeler:

  • Masif Ahşap

  • Akrilik

  • MDF ve Kontrplak

  • Kartonlar

  • Kağıt / Mukavva

  • Mantar

  • Köpük (Polimer türleri)

  • Kumaş / Polyester

  • Kauçuk

Ve daha fazlası!


Son Derece Ayrıntılı Grafikler Kazıyın

Epilog lazerin yüksek çözünürlüklü grafikleri en yüksek hızda kazıma yeteneği, lazer makinelerimizde yerleşik olarak bulunan inanılmaz hareket kontrolünü gözler önüne serer. Müşterilerinizi gerçekten hayrete düşüren görüntüleri kazıyabileceksiniz!




Lazer Kesim Hassas Tasarımlar


CO2 lazeriniz ile kağıt, akrilik, ahşap ve daha fazlasında karmaşık tasarımları lazerle kesin. Tek bir lazerle 3D modeller, kağıt davetiyeler, ahşap kaplamalar ve çok daha fazlasını oluşturmak için katmanları lazerle kesebilirsiniz. Lazer makinesi ile tek sınırınız hayal gücünüzdür!



CO2 Metal / Seramik Lazer Kaynağı


Epilog'un patentli Waveguide lazer tüpleri, sektördeki en iyi ışın kalitesini üretir. Daha yüksek CO2 gazı basıncı, daha hızlı anahtarlama oranları ve optimize edilmiş bir ışın ile Epilog'un lazer tüpleri, mevcut en yüksek kalitede kazıma ve kesme sonuçlarını sağlar.



Lazer Kesim Modelleri ve Prototipleme


Bir lazer kesiciyle bir tasarıma hayat verin. Epilog Lazer sistemiyle inanılmaz derecede ayrıntılı minyatür modeller ve prototipler oluşturun. Lazer kesim makinesi, prototipler ve mimari modeller oluşturmak için kontrplak, balsa, köpük tahta, karton, görev tahtası ve ıhlamur ağacını kesmek için mükemmel hassas bir araçtır.


Çift Lazer Kaynağı Seçeneği (CO2 ve Fiber)

Fusion Pro Serisinde bulunan CO2 lazer makinenize bir fiber lazer kaynağı ekleyerek metalleri kazıma ve markalama yeteneğine de ulaşın. Çift kaynaklı bir lazer makinesi, yeteneklerinizi daha da genişletecek ve işletmenizin ürün tekliflerini ve karını artırmanıza yardımcı olacaktır.



IRIS ™ Kamera Konumlandırma Sistemi


Grafiklerin doğru ve kolay konumlandırılması için Fusion Pro ve Fusion Edge modellerimizde tepegöz IRIS ™ kamera sistemine sahiptir. Hızlı iş çıkarmak için resminizi malzemelerinizin üzerine sürükleyip bırakın.


Epilog Lazer makinesini kullanmak ne kadar kolay?


1-2-3 demek kadar kolay. Lazer makinelerimiz standart bir yazıcı gibi çalıştığı için iş akışınızı basit tutarlar.



Tasarım

Grafik yazılımınızda yeni bir sayfa oluşturun.

Kendi özel tasarımınızı içe aktarın veya oluşturun.


Ayarlama

Tasarımınızı lazere gönderin. Yazıcı sürücüsünde kullanmak istediğiniz lazer parametrelerini seçecek veya Epilog’un kapsamlı veri tabanından önceden belirlenmiş bir malzeme ayarı seçeceksiniz.


Lazer Kesim

Dosyanızı lazerde seçin, gravür malzemenizi makineye koyun, kapağı kapatın ve DEVAM'a basın. Lazer gerisini halleder!






Örnek Lazer Kesim Uygulamaları ve Projeleri



Lazer Kesim Kağıt Şehir Haritaları Okul Sınıfı Tabelası Ev Dekorasyonu Lazer Kesim Süs



Lazer Kesim Baskılı Kağıt Projeleri Model Oluşturma ve Prototipleme Lazer Kesim Akrilik Harf



ÇOK ÇEŞİTLİ MALZEME KULLANIM İMKANI

Sert ağaç, kontrplak, mdf, ıhlamur, balsa ağacı, deri, kumaş, kağıt, karton veya diğer tabaka malzemeleri kesmeniz gerekiyorsa, sizin için bir lazer kesim makinemiz var!


KULLANIM KOLAYLIĞI İÇİN TASARLANDI

Lazer, bilgisayarınıza bir yazıcı gibi USB veya Ethernet üzerinden bağlanır. Kesmeye başlamak için seçtiğiniz tasarım yazılımını kullanın!


KULLANIMI GÜVENLİ - 2. Sınıf Lazer

Lazerimiz interlock kilit sistemi ile kapalı kutu olarak çalışırlar , herhangi bir atölyede, evde veya ofiste güvenli kullanıma izin veren 2. sınıf bir güvenlik derecesi taşır.


YARATICILIK AKIŞINIZA YARDIMCI OLACAK

Ne yaratmak istediğinizden emin değil misiniz? Epilog, Örnek Kulübümüz, Youtube kanalımız, Instagram ve Facebook Hayranları sayfamızdan ilham almak için kaynaklar sağlar.


UYGUN FİYATLI TASARIM

Epilog'un masaüstü lazer sistemi, ilk lazer sisteminiz için mükemmel bir seçimdir. Zing 16, birinci sınıf bileşenleri ve en yüksek kaliteli gravürü uygun fiyatlı bir masaüstü paketinde birleştirir.


UZUN ÖMÜRLÜ, HAVA SOĞUTMALI METAL LAZER TÜPLER

Epilog'un metal ve seramik lazer tüpleri, daha yüksek kalitede kesme ve kazıma sağlarken, daha uzun ömür ve daha düşük değişim maliyetlerinin faydalarını birleştirir.


Epilog Laser sistemleri ile ilgi daha detaylı bilgi için;


0212 320 26 60 pbx

www.carepromo.com

821 görüntüleme1 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page